Hvad farver går bedst med blå vægge?

July 5

Hvad farver går bedst med blå vægge?

Blå er en klassisk udsmykning farve, der kan bruges til at angive en bred vifte af toner. Fra lys og luftig til dyb og forførende, kan du finde en palet der passer til stemningen i næsten alle rum i dit hjem. Blå vægge er alsidig nok til at stå retssagen mod flere redecorations og kan nemt være arbejdede omkring ved at ændre de andre farver på spil i rummet.

Jordfarver

Parret med jordfarver, kan du bruge blå at påberåbe sig billeder af himlen, mens nuancer af brunt efterligner jorden og grøn bringer i den friske fornemmelsen af løv. Denne palet giver masser af plads til tilpasning. Lys himmel blå giver rummet en frisk og luftig føler og kan parres med salvie grøn og chokolade brun. En dybere, rigere nuance af blå kan låne mod et mere tropisk look. Kombiner dette med rige regnskov grøn og dyb kaffe for en udpræget eksotiske flair.

Sprød hvid

Blå og hvid kombinere for at skabe en sprød, ren og frisk udseende. Med blå vægge, bruge hvid trim og et hvidt loft til at skabe en lys og luftig baggrund. Fortsætte ordningen med hvide malede møbler træstykker og blå betræk, der giver genlyd vægge til sofaer og overdådigt stole. Forskellige nuancer af blå i hele rummet i accent stykker som pyntepuder, lampeskærme, vaser og illustrationer vil give rummet en sammenhængende udseende, der er ekstremt rolig og trøstende.

Solrig gule

Gul er en munter og opvarmning akkompagnement til blå. Med blå vægge, kan du bringe i gult i dækkeservietter, duge, møbler polstring og vindue behandlinger. Denne farvekombination er især charmerende i et køkken, spisestue eller morgenmad nook hvor du ønsker at bringe masser af farve og energi. Tilføj orange accenter såsom buketter og service til en spændende pop af farve.

Juvel toner

Blå, rød og lilla er rige lilla nuancer, der kan gøre ethvert rum til en opulent getaway. Par rige blå vægge med ametyst, ruby og kobolt i form af sengetøj og polstring til et soveværelse med en tildækkende følelse af luksus. Bruge disse farver i en malkestald eller levende område for et værelse, der lokker gæsterne at komme væk til en anden verden.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com