Hvad farver går med en lilla mur?

February 13

Når de fleste mennesker tænker på murstenene, billede de barske Maronerne og levende crimsons. Hvis dine mursten ikke er nogen af disse dominerende nuancer, og i stedet er en blød og subtile mauve, vælge en farve at par med det godt når maleri omkring denne funktion. Om disse mursten hvile på ydersiden af dit hus eller surround en pejs, vil den farve, du vælger for at gå med dem spille en vigtig rolle i hvordan opmærksomhed at få dette element viser sig for at være.

Varm fløde

Mauve er en varm farve, hvilket gør en creme, især en med pink undertoner, en stærk farvevalg. Ved at vælge en creme hue at parre med din lilla mursten, kan du holde hovedparten af opmærksomhed på lilla mens stadig at skabe et varmt udseende med denne rige, endnu neutral, hue.

Lysere lilla

Holde med den lilla tema ved at vælge en lilla i en lysere nuance til brug sammen med din lilla mursten. Når du vælger din lilla maling, Sørg for at din maling er mærkbart lysere end din mursten; ellers vil du mangle kontrast nødvendigt at gøre mursten skiller sig ud.

Rustik salvie

Afspejle naturlige blomster farvekombinationer ved at parre din lilla mursten med salvie. Ved at vælge en grøn, som lilla, ganske let, du kan efterligne nuancer fundet i blomster. Denne kombination vil sandsynligvis vise sig en feminin, parring godt med blomstermotiver accenter.

Chokolade brun

Brun og pink er en populær moderne farve parring. Hvis du søger en måde til at modernisere din lilla mursten, parrer dem med en dyb, fyldig brun tone. Denne indstilling er særlig stærk, hvis din lilla er meget lys.

Stark hvide

Hvis du er en særlig fan af lilla mursten, gøre dem det centrale fokus af maleri sidespor eller indvendige vægge, der omgiver dem stark hvide. Derved kan du sikre, at denne lilla ikke outshined af en anden farve, gør det den mest bemærkelsesværdige del af din indretning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com