Hvad farver koordinere med en marmor bordplade?

October 17

Hvad farver koordinere med en marmor bordplade?

Farve planlægning er din bekymring, grundlæggende design, når du vælger en marmor til din køkken bordplade. Arbejde med et tomt rum er den nemmeste; men hvis kabinet og Gulvbelægning er allerede installeret, farven på din marmor bordplade bliver mere begrænset. En grundlæggende lejer farve valg er at vælge tre farver og bygge videre derfra. Arbejde med marmor til din bordplader åbner og udvider dit valg som stenen er ikke en dækkende farve, men flere. En marmor bordplade er en fremragende base hvorfra du kan starte.

Sort marmor

Nero Marquina marmor importeret fra Kina eller sort Marquina fra Spanien har en baggrund i sort med hvide vener streaming via stenen. Veining kan være dominerende eller mindre iøjnefaldende. Mester sort marmor fra Vermont har grå indskud i overfladen. Korsika grå fra Grækenland er en nipper grå marmor over små områder af hvid. Portoro ægte fra Italien er en livlig sort marmor med brune eller rosa vener. Koordinerende forslag er: hvid skabene og gulve og en meget lys grå vægfarve. Med skabe og gulve én farve, har du ikke en farve pause mellem lavere skabene og gulvet. Apparater kan være enten hvidt eller rustfrit stål, afhængigt af intensiteten af veining. Bruge en levende farver som rød, koral og turkis til accent.

Brun marmor

En rødlig-brun marmor, Breccia Pernice fra Italien har en dominerende mønster. Crema Valencia fra Spanien er en gylden-hued marmor med brun veining og Grigio Armani fra Italien er en grønlig-brun marmor med guld veining. Alle arbejder godt med honning-farvede skabene og gulve, en afstøbning af pink i hvid vægfarve og røde accenter. De mørkere dynastiet Brown har hvid og creme veining og kontraster pænt med hvid eller creme skabene og gulve, en meget lys tan på mure og røde eller grønne markeringsfarver. Alle er smukt indrammet af fløde apparater. Hvis rustfrit stål apparater er ønsket, veining brug den indiske regnskov brun marmor med grå striber og hvide.

Dynamisk Reds

Kugler med rød som en baggrundsfarve eller med røde veining dominere en køkken og skal bruges som din primære farve. Rosa Zarci fra Spanien har stænk og vener af hvide, og Bourgogne er spækket hele den lyserøde sten. Rojo Alicante fra Italien er et rosenrødt marmor med tunge hvide venerne og røde detaljer. Begge fordel hvide skabe og apparater. En farve-kontrasterende gulvet tilføjer en farve twist til rummet. Holde væggene hvide, men Tilføj et stænk af pink farve. Accent med sort eller karamel.

Blå eller lilla kugler

Nogle af de mest spændende marmor farver er blå og lilla, med blændende veining og plamager af farve blandet med stenen. Hvis du bruger disse farver som en køkken bordplade, skal du forvente farve at være din primære fokus. Rosa Levanto fra Italien er en dyb lilla marmor med hvide veining. Gå med hvide skabe, gulve og vægge og bruge en stærk rød eller citron som en markeringsfarve. Blue Marble fra Brasilien er en næsten fast lys blå med antydninger af grå. Det blander godt med rustfrit stål apparater, og hvide skabe og gulve. En god markeringsfarve er solsikkegul. Blå Venato fra Brasilien blander en blå base med veining af lilla, grøn og orange. Denne sten åbner farvepalet til en lys grøn markeringsfarve, creme vægge og fløde apparater og gulve.

Hvid marmor

Den rene look af en hvid marmor bordplade lader køkken design åben for næsten enhver farvekombination. Bianco Ibiza fra Tyrkiet har en næsten solid hvid baggrund med nogle grå veining, mens Calacatta ekstra fra Italien viser off dybt grå veining. Montclair Danby fra USA er en næsten ren hvid, og fransk vanille fra Grækenland er en lys beige marmor med accenter af en dybere beige. Alle arbejder godt med en mørk træ skab, hvide gulve og et strejf af grå eller latte i vægfarve. Rustfrit stål apparater arbejde med nogen af disse kugler, som hvide apparater. Rød, blå eller sort er god markeringsfarver.

Forslag

Hvis det er muligt, vælge marmor før nogen andre køkken valg er foretaget. Opbygge fra marmor.

Importører af marmor tilpasse navne. Gå til en marmor forhandler og se farverne selv for farvevalg.

Hvis du ser en marmor farve, som du kan lide, Køb slab straks. Marmor er en brudt element og hver plade vil være forskellige. Der er ingen garantier i konsekvens af farve eller veining.

Hvis du ikke kan finde den du kan lide, prøv at kigge på granit marmor. Hvilken farve er mere varieret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com