Hvad farver til at male en Teen pige soveværelse

February 25

Hvad farver til at male en Teen pige soveværelse

Fordi din teen datter ikke har sit eget hjem, er hendes soveværelse virkelig den eneste værelse, der kan identificere hende. Da hendes værelse hvor hun går til at finde trøst, skal det være malet til hendes smag, så længe du har nogle input også. Før maleri på primeren og malerarbejde hendes værelse i den samme farve pink hun har haft siden hun var 3 år gammel, tror lidt uden for boksen for at skabe et sjovt fristed for hende.

Yndlingsfarve

Spørg din teenager hvad hendes yndlingsfarve er, hvis du ikke kender allerede. Men, selvfølgelig, hun kan sige sit foretrukne farve pink, og der kan være hundredvis af forskellige nuancer. En måde at få din teenager interesseret er at besøge en skønhedssalon eller stof butik og købe fem eller 10 nuancer af hendes foretrukne farve i neglelakker. Tage dem med hjem og male din datters negle en anden farve. Spørg hende som skygge hun kan lide det bedste, så har den farve, genskabt i maling på et hjem forbedring butik.

"Favorite Things" inspireret

Tag inspiration fra din datter er nyder. Hvis hun er en stor film buff, male hendes værelse en dyb nuance af rød til at symbolisere en rød løber. Købe eller udskrive plakater fra hendes yndlingsfilm. Ramme plakaterne og hænge dem omkring hendes værelse som illustrationer. Hvis hun elsker dans, male hendes værelse en blød lyserød og hånd et par ballet hjemmesko på væggen. Købe og ramme nogle ballerina billeder og hænge dem rundt i lokalet. Placer spejle på hele væggen og lave et gelænder på tværs af væggen, så hun kan praktisere sine holdninger.

Multi-farvede

En meget kreativ teen, der elsker en masse farve-- og du er villig til at lade dette--overveje male hendes værelse i flere farver. Du kan male to vægge i én farve og de to andre i en anden farve. Du kunne også male hver væg en anden farve. Holde vægge i en neutral farve og male loftet en lyse farve i stedet. Overveje at hyre en kunstnere til at male et vægmaleri på en hel væg.

Spørg din teenager

Tale med din teenager før male hendes værelse. Selv om du har vetoret i dette tilfælde, kan du blive overrasket over at finde at hun bare ønsker noget, enkel og ren i stedet for højt, svært at male og endnu sværere at dække op. Hvis hun giver det frygtede svaret af "Jeg er ligeglad", skal du velkommen male rummet uanset hvilken farve du både indkvartering, som flyder godt sammen med resten af huset.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com