Hvad farver ville være god i spiseområdet hvis dine møbler er moderne stil?

May 24

Hvad farver ville være god i spiseområdet hvis dine møbler er moderne stil?

Ved hjælp af moderne møbler behøver ikke at begrænse dit designmuligheder. Dramatiske kontrasterende farver eller moderne neutral paletter arbejder godt med et moderne look. Uanset om du er på udkig efter maling til at matche en elegant rustfrit stål bordplade eller en kontrasterende nuance, der forvandler din spisestue til en fest for øjnene, kan du krydre din moderne stil med et punch af farve.

Møbler farver

Et nemt sted at starte dit moderne design ordningen er med farverne i møblerne. Afhente accenter eller primære nuancer i din spisestue sæt af strategisk male væggene eller oprette en gulve option, der matcher polstring eller andre farverige dele af dine stole og bord. Denne taktik virker godt, når dine møbler er fed og pakket med farver. Mens nogle mange moderne spisestue sæt er solid metal, kan andre malet træ sæt har accenter af dristige farver. For eksempel, hvis dit bord har skulpturelle ben at funktionen aquas og guld, prøv en blå-grøn accent væg eller bruge gyldne trim omkring grænser.

Hvid

Modregne din mørkere farvede moderne spisestue ved at placere det i hvide omgivelser. Skabe en stærk kontrast, der vil tilføje en decideret dramatisk effekt til mørkt træ eller sorte stole og borde. Desuden vil hvid bidrage til at udvide området spiseplads. Bruge hvid, på vægge, loft og på gulvet ved hjælp af fliser eller tæpper.

Sort og grå

Sort og dens tæt fætter grå er afprøvede og sande farver på paletten moderne design. Som grundlæggende baggrund, kan sort supplere næsten enhver farvekombination bruges i en moderne spisestue sæt. Fra fed rød vinyl stole til en enkel blå glasbord, sort giver en minimalistisk tilgang til dit design æstetik. Grå vil tilbyde en blødere kontrast til dit moderne møbler og er en god mulighed, hvis du er på udkig efter en lidt lysere farve ordningen eller møblerne er grå-tonede, metalliske eller sølv-farvet.

Bolds og Brights

Fra brandbil reds til pulserende violer, kan mange dristig farveskemaer arbejde godt sammen med dit moderne stil spisestue sæt. Uanset om du matchende en eksisterende farve, give på udkig efter en kontrasterende skygge eller blot tilføjer en punch af farve til en minimalistisk sæt, brights en udpræget moderne look når den bruges i en strategisk måde. Bruge en fed farve til en accent væg eller til trim. For eksempel oprette en moderne kontrast til en hvide møbler sæt af maleri en mur gul eller tilføje en ægte rød til dit vindue trim træværk.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com