Hvad farverne er gode til at male et kontor?

April 21

Hvad farverne er gode til at male et kontor?

Du bruger en masse tid i dit kontor. Det er dit andet hjem. Farve gør alter og betydning for humør og din følelse af velvære, så vælg omhyggeligt, når du picking vægfarven til dit kontor. Hvis uanset af hvilken grund, du har en aversion mod en bestemt farve, ikke under nogen omstændigheder tillader at farve skal bruges i dit kontor, fordi det wil have en negativ indvirkning på dig.

Varme eller køle

Undgå mudret farver, såsom khaki, og i stedet vælge farver, der er varme, som gul, eller cool og frisk, såsom blå. Hvis du bruger hvidt på væggene, bruge en varm hvid i stedet for en stærk, kold hvid, som kan virke sterile og unwelcoming.

Intensitet

Overveje intensiteten af den farve, du vælger. Gul er en god hue, fordi det hjælper du fokusere og tilskynder den intellektuelle proces, men kan du foretrækker en blød, beroligende smøragtig gul i modsætning til en lyse, intens gul farve af en solsikke. Du kan blive træt af at skygge hurtigt.

Blå

Blå er en god farve til dit kontor, fordi det er forbundet med klare tanker, fokus, Intellekt og kommunikation. Men hvis blå er for lyst eller for mørkt kan det være deprimerende og komme på tværs som kolde. Det hele afhænger af nuance af blå du vælger. Blå kan opfattes både negativt og positivt afhængigt af hvad du forbinder det med. En blå himmel er et positivt symbol, men synger blues betyder sorg. Hvis du er lunefuld til at begynde med, bør du undgå blå. Men blå reducerer puls og blodtryk. Hvis du har en høj stress job, valgte en blød blå for dit kontor. Blå fremmer kreativitet og det også holder dig følelsesmæssigt cool, når du er i en opvarmet situation.

Orange

Orange styrker koncentrationen og giver dig en følelse af formål, ifølge dem, der følger principperne i Feng Shui. Derudover er orange farve for organisationen. Det kan også hjælpe boost din kreativt. Orange kan derfor den perfekte farve til dit kontor. Men det er en fed, stærk magt farve og kunne overvældende og også stimulerende. Overveje maleri bare én væg orange.

Lilla

Tage hensyn til hvad der foregår i dit kontor. Hvis du er en terapeut og ønsker, at dine kunder til at være rolig og afslappet, kan du overveje at bruge en nuance af lilla. Lilla er genoprettende og har en beroligende virkning på mennesker. Lilla er forbundet med healing og meditation og inspirerer introspektion.

Pink

Maleri dit kontor pink kan gøre dig søvnig. En blød pink office er godt for pleje og trøstende mennesker. Hvis du er en skolerådgiver, for eksempel, kan en pink office fungere godt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com