Hvad farverne passer med blomme indvendige indretning?

June 19

Hvad farverne passer med blomme indvendige indretning?

Plum har en rig, romantisk og sofistikeret look, hvilket gør det en begunstiget farve til væggene, møbler, keramik og blomsterarrangementer. Dyb blomme nuancer skiller sig ud endnu mere når parret med andre komplementære lyse farver. Balance i rummet af indretning, der viser både lyse og mørke nuancer til at gå med blomme lædersofaer, accent vægge og tæpper.

Andre nuancer af lilla

Andre nuancer af lilla blander pænt med blomme sofaer og indretning accenter. Pryde en blomme læder eller ruskind sofa med mørk lilla og lavendel ensfarvet, blomster eller pattered puder. De lysere nuancer af lilla skiller sig ud mod mørk blomme sofaen og andre mørkere nuancer af lilla. Placer lavendel blomster i blomme-farvede vaser og sætte disse på din kappe, ende tabel eller sofabord. Hænge indrammede billeder, der har en blomme, lavendel eller mellemstor lilla kant op. Arrangere lys lilla, dyb lilla og blomme-farvet flasker med propper langs mantel eller vinduet karmen til ekstra dekoration.

Røde og Bourgogne

Nuancer af røde sammen med Bourgogne supplere dyb blomme indretning. Disse farver skaber ikke kontrast, men de kolliderer ikke med blomme enten. Dekorere din stue med et kirsebær rød sofabord eller andre Bourgogne accenter. Ruskind ensfarvet, Bourgogne puder kan skabe en comfy look i din stue. Placere et tæppe med nuancer af blomme og Bourgogne på gulvet for at skabe mere balance i rummet.

Neutrale nuancer

Brune, elfenben og beige også matche blomme møbler og indretning stykker, fordi neutrale nuancer har en almindelig effekt, der gør det nemt at parre dem med næsten enhver farve. Sted en kombination af elfenben og brun puder på en blomme læder sofa. Du kan også male væggene beige eller tan og derefter dekorere med forskellige blomme-farvet skatte, såsom lamper, tæpper, blomster og figurer.

Grønne

En bred vifte af grønne nuancer supplere en blomme væg, sofaen eller andre indretning stykke. Funktionen farver som salvie, skov grøn, pastel grøn og medium grøn. Du kan også parre din favorit nuancer af grøn med kombinationer af lavendel og dyb lilla sammen med blomme, da grøn går så godt sammen med lilla farver. Placer grønne keramik, puder, blomster, tæpper og antikviteter i samme rum med din blomme møbler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com