Hvad farverne passer med gul

April 4

Gul er en lys, solrig farve, der kan tilføje en stor åbenhed til ethvert rum. Men at finde farver der passer med det kan være en udfordring for enhver dekoratør. Heldigvis er der nogle grundlæggende farve ordninger og mønstre, der går meget godt med gul.

Sort og hvid

Sort, hvid og gul gå meget godt sammen. Et værelse med gule vægge kan være accent med smarte sorte og hvide elementer eller mønstre på væggen, hvilket skaber en modernistisk og smarte look til ethvert rum. Alternativt, gul kan bruges til at accent en sort eller hvid værelse for at tilføje et par lyse pletter af farve. Sort, hvid og gul supplerer hinanden godt i ethvert rum i huset.

Grøn

Gul og grøn passer godt sammen og kan bruges til at oprette en række temaer for et værelse. Frodige, mørke grønne skabe en regnskov føler, især hvis du vælger leaf mønstre og figurer. Lysere grønne kan oprette en pastel farveskema, som er specielt glædeligt i børns værelser. Der er mange nuancer af grøn, at går meget godt med gul. Tilføje grønne striber eller accenter til en gul stue er en fantastisk måde at tilføje farve.

Blå og hvid

Kombination af gul, skaber blå og hvid en meget klassisk stemning til ethvert rum. Disse tre farver findes ofte i gamle land hjem og land fransk udsmykning ordninger. Kombinere hvide vægge med porcelæn accenter og hvide og blå Mønstrede puder og illustrationer kan oprette en meget chic føler, eller en meget rustik stemning, især når den kombineres med trægulv eller træmøbler. Gul går meget godt med hvid og blå i alle rum.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com