Hvad fjerner Brita vandfiltre?

November 1

Brita er en punkt-i-brug vandfiltrering producent, der er baseret i Oakland, Californien. Selskabets filtrering metoder bruges til at forbedre smagen og kvaliteten af vand fra hanen, og også som en reaktion på eventuelle sundhedsmæssige bekymringer om vandets sikkerhed. Anekdotisk, er virksomheden opkaldt efter datteren af Heinz Hankammer, der har udviklet et filter i 1966 til at optimere normale postevand og hvem startede virksomheden.

Brita kander/dispensere

Brita vand pitchers og dispensere er udstyret med et indvendigt filter, der indeholder aktivt kul og en ionbytter ingredienser, der ifølge Britas hjemmeside, som er godkendt af Water Quality Association. Aktivt kul i filteret absorberer klor og reducerer det niveau i vandet, der ændrer vandets lugt og smag. Ionbytteren fungerer som en magnet, og trækker kviksølv, kobber, cadmium og zink fra vandet når den passerer gennem filteret. Over tid fjernes filteret også spormængder af fluor fra vandet.

Brita vandhane filtre

Brita vandhane filtre bruger en to-trins system til at reducere eller fjerne en række urenheder fra drikkevandet. Aktivt kul bruges til at fjerne mikrobiologiske Cryptosporidium, som er en protozo parasit ofte fundet i drikkevandet, der stammer fra søer, floder og vandløb. Filteret fjerner også Giardia, en mikroskopiske parasitten, der forårsager diarré sygdom, og reducerer bly, TTHM, VOC, alachlor, klor, sediment, pesticid lindan, ukrudtsmidlet atrazin og syre 2,4-D i vandet.

Brita køleskab filtre

Brita tilbyder et køleskab vandfilter, der er bygget til at passe på visse Frigidaire, GE, Jenn-Air, Kenmore, KitchenAid og Whirlpool køleskab modeller. Urenheder, filtrene er designet til at reducere i vandet er klor og sediment. Køleskab vand rejser gennem en carbon blok, ved hjælp af fysiske absorption til at reducere klor i vandet og mekanisk filtrering til at reducere sedimentet.

Filter spørgsmål

Ubrugte Brita filtre skal opbevares på et køligt, tørt sted, indtil de anvendes. Filtrene har en ubegrænset holdbarhed, før de bruges. Tidsperiode at bruge et filter før du ændrer det ud varierer blandt de hane, kande og køleskab filtre. Ændre indikatorer eller lys på Brita vandfiltrering systemer vil advare dig til den rigtige tid til at installere en frisk filter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com