Hvad fjerner Culligan vandfilter?

June 19

Siden 1936, har Culligan selskabet givet kommercielle og private forbrugere med vand filtrering systemer. Virksomheden har hovedsæde i Illinois, noter på sin hjemmeside, at dets produkter sælges i mere end 90 lande. Dens forskellige vandfiltrering systemer er designet til at fjerne urenheder fra vandet anvendes til drikkevand, madlavning og rengøring.

Drikkevand systemer

Culligans drikkevand systemer anvendes i et køkken til at filtrere en række kemikalier fra postevand, herunder bly, kobber, klor og radium. Systemerne også bortfiltrere sediment og små partikler, der kan gøre vandet uklart. Selskabets drikkevand systemer omfatter enheder til brug i hjemmet, samt en flaske gratis køler, der er ideel til virksomheder. Drikkevand systemer er tilgængelige i forskellige størrelser, afhængig af hvor meget vand du har brug for til at filtrere for dit hjem eller forretning.

Hele huset vandfiltre

En Culligan hele huset vandfilter forbedrer vandkvaliteten i hele dit hjem. Virksomheden bemærker, at kunder kan vælge fra filtre at målrette specifikke stoffer, såsom svovl, jern eller arsen, eller har et filter installeret der virker for at fjerne flere kemikalier - herunder jern, snavs og hydrogensulfid--fra vand. Culligan hævder, at fordelene ved hele huset vandfiltre omfatter renere inventar og mindre tæring på rør.

Filtrerede brusehoveder og kander

En filtreret showerhead fra Culligan er designet til at erstatte din eksisterende brusehovedet og fjerner klor og svovl lugt fra vandet. En Culligan vand kande er en billig løsning for filtrering postevand--blot fylde kanden med vand. Det filtrerer derefter kobber, klor, kviksølv og zink, som forbedrer smag og lugt af vand. En undersink filter kan installeres i et køkken eller badeværelse; det reducerer sediment, bly, klor og atrazin fra vand.

Overvejelser

Culligan anbefaler en vand analyse forud for bestilling af en vand filtreringssystem. Analysen er udført af en autoriseret forhandler, Culligan, der derefter kan anbefale et system, der passer bedst til dit vandfiltrering behov. Forhandleren kan installere et passende system og udføre rutinemæssig vedligeholdelse, kontrollere kvaliteten af filtreret vand og desinfektion systemet. Culligan's website funktioner en forhandlerliste - du skal blot indtaste dit postnummer for at finde forhandlere i dit område.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com