Hvad fjerner keramiske fliser lim?

March 24

Hvad fjerner keramiske fliser lim?

Fjernelse af keramiske fliser lim kan være irriterende i en række forskellige situationer. Hvis limen bliver på fliser eller gulvet under installationen, kan det efterlade en grim mark, der kan være vanskelige at fjerne uden at beskadige overfladen. Hvis du installerer nye fliser, skal den gamle lim fjernes for at give en glat overflade til at arbejde på. Selv om dette kan være en vanskelig opgave, er der flere muligheder tilgængelige for dig.

Vand

Den nemmeste måde at fjerne fliser lim er at fange det tidligt under installationen. Holde øje med fliser for at sikre ingen lim får på dem og satte en vandtæt ark på gulvet for at beskytte overfladen. Hvis nogen komme på fliser eller gulv, kan det nemt tørres væk hvis det ikke er tilladt at tørre.

Opløsningsmidler

Tørrede klæbemidler er sværere at fjerne. Dette er især tilfældet for flise lim, som de er designet til at danne en utrolig stærke bånd til at holde op en flise. Der findes en række opløsningsmidler fra isenkræmmere, som kan være i stand til at hjælpe i denne situation, men det er bedst at brug dem sparsomt til at undgå at beskadige nogen overflader.

Sandpapir

Hvis du installerer nye fliser vil du sikre væggen er fri fra den gamle selvklæbende, så der er en god og flad overflade for dem at knytte til. Kursus sandpapir er meget nyttigt, selv om større områder du måske ønsker at købe eller leje en elektrisk sander for at spare dig selv en masse tid og kræfter.

Fjernelse af fysiske

Stædig klumper af klæbemiddel på en tidligere flisebelagt væg er ikke ualmindelige, så der er andre værktøjer, som kan bruges til at lirke dem fra væggen. Mejsler, Palle knive og andre flade, stærke vinger kan bruges sammen med sandpapir. Dog være omhyggelig med ikke at beskadige fliser og væg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com