Hvad fjerner polyuretan?

November 11

Hvad fjerner polyuretan?

Det er det ofte nødvendigt at fjerne en polyurethan færdig før du gendanner et stykke af møbler. Du kan også ændre "plast look", som polyurethan egner til træ. Selv om slibning kan være den mest tidskrævende metode, det er den sikreste og tillader ejeren størst kontrol over det endelige resultat. Andre metoder omfatter varme, kemiske strippere og andre husstandens retsmidler.

Slibning

Slibning en polyurethan finish vil fysisk fjerne finish fra møbler uden brug af skrappe kemikalier. Denne procedure kan være den mest arbejdskraftintensive, især hvis en tyk frakke af polyurethan er stadig til stede. Bruge et bælte sander til at fremskynde processen på store flade overflader, selv om kurver og snørklede kan kræve hånd slibning, som et bælte sander ikke kan være i stand til at nå disse steder eller kan sand dem ulige.

Varme

Varme kan anvendes til at løsne polyurethan fra overfladen. Bære varmebestandige handsker og en ansigtsmaske, der vil beskytte brugeren fra vapor dampe, når du bruger en lille lommelygte. Flyt flammen over målstregen, indtil det begynder at boble, og fjerne det med en scrapper. Det skulle skrælle når det er varmt nok. Der er en øget risiko for at beskadige overfladen under finish med denne metode, og tålmodighed og forsigtighed anbefales.

Kemiske strippere

Der findes mange forskellige slags kemiske strippere tilgængelige at fjerne polyurethan. Nogle spænder fra acetone, som findes i neglelakfjerner, at produkter, som hævder at være mere miljøvenlig, såsom soja-baseret strippere. Methylenchlorid og methanol-baseret polyurethan Flytteforretninger er også almindelige. Når du bruger nogen form for stripper, holde området godt ventileret at undgå fare fra røgen. Bruge som lille stripper som muligt med hver ansøgning til at forhindre spild og skader på møblerne.

Husholdningernes retsmidler

Der er forskellige husstand retsmidler anvendes til at fjerne polyurethan. Vegetabilsk olie er blevet brugt til at handle som opløsningsmiddel til at opløse finish. Selvom det kan tage længere tid at fjerne polyurethan, det er sikkert og muligvis allerede i dit skab. Nogle mennesker også bruge en kombination af salt og spray smøremiddel, så det er indstillet på møblerne for en halv time før tørre den væk. Disse metoder kan være billigere end at købe kommercielle stripper.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com