Hvad forårsager blå røg i en græsslåmaskine?

October 8

Hvad forårsager blå røg i en græsslåmaskine?

Røg udsender fra plæneklipperen er aldrig et godt tegn. Når det er blå røg, har du et problem med olie ind og spændende krumtaphuset. Forskellige problemer kan forårsage blå røg afhængigt af situationen.

Beskrivelse

Blå røg udsender fra motoren angiver enten den forkerte olie anvendes eller olie har fundet en vej ind i forbrændingskammeret ved hjælp af en lækage. Røgen i sig selv er ikke farligt, men det indikerer et potentielt alvorlige problem.

Olie

Bruger den forkerte klasse olie forårsager blå røg og en spruttende motor. Slåmaskiner kræver 4-cyklus olie kan ikke fungere ordentligt på 2-cyklus olie. En 4-cyklus motor er større og skal have olie- og brændstofpriser adskilt. En 2-cyklus motor bruger en blandet balance af brændstof og olie. Dræne alle olie fra maskinen og refill med ordentlig olie. Kør maskinen til at brænde ud nogen gammel olie; det vil brænde blå røg, indtil alle de gamle olie er ude.

Anbringelse for meget olie i krumtaphuset forårsager overløb til at sive ind i motoren og tændrør. Fylde olieglasset kun til den linje, der er angivet på oliepinden.

Vinkler

Vippe plæneklipperen sidelæns ved vinkler større end 15 grader forårsager oil spill over i krumtaphuset og foul tændrøret. Når tændrøret forsøger gnisten, antænder det overskydende olie forårsager blå røg. For at undgå dette problem, vippe plæneklipperen så tændrøret opad. Dette sikrer olie ikke undslippe krumtaphuset og oversvømme tændrøret eller andre motordele.

Luftstrøm

Overskydende luft ind i krumtaphuset eller pause røret kan forårsage en høj olie tåge. Denne tåge er overskydende olie bragt tilbage gennem pause rør og luftfilter. Resultatet i begge tilfælde er blå røg. Årsager omfatter blokering i pause tube, huller i krumtaphuset eller pause tube eller skader på stempel og ringe. Inspicere krumtaphuset og pause for skader. Åndehuller slange er bag luftfilteret. Krumtaphuset er i motoren.

Ridning slåmaskiner

Ridning slåmaskiner har tilføjet spørgsmål, der forårsager blå røg i forhold til walking plæneklippere. Ridning slåmaskiner har motorer svarende til biler med cylindre, ringe og hoved pakninger. Brændende olie i ridning slåmaskiner kan være et resultat af slidte cylindre og ringe eller blæst hoved pakninger. Nogen af disse kræver flere timer af motoren arbejde. Hvis du ikke succes har arbejdet på motorer før, tage maskinen til et værksted til at undgå yderligere skade på motoren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com