Hvad forårsager mørke pletter på tropiske Hibiscus blade?

November 16

Hvad forårsager mørke pletter på tropiske Hibiscus blade?

Tropiske hibiscus, Hibiscus rosa-sinensis, er Bredbladet stedsegrøn plante, der er populær i varmt klima landskaber. Det har blanke, mørke grønne blade og bærer 4 - til 8-tommer blomster i forskellige farver, der blomstrer kun for en dag men løbende hele året med hvileperioder i mellem. Tropiske hibiscus også dyrkes indendørs som en stueplante i koldere regioner. Lejlighedsvis, forårsage skadedyr og svampe betingelser mørke pletter på bladene.

Om Hibiscus

Tropiske hibiscus er en kold-følsomme plante, der skal beskyttes mod pludselig fryser. Det er hårdfør i USDA zoner 9 til 11. Selv indendørs, skal dette anlæg placeres væk fra vinduer og døre, der kan lade i kolde kladder. De er også tørke mørt og skal modtage yderligere vanding i tørre perioder at producere blomstrer. Hibiscus kræver regelmæssige månedlige gødskning med en afbalanceret gødning formel. Container planter kræver hyppigere befrugtning.

Leaf Spot

Leaf spot er en svamp vækst, der kan producere mørke pletter på blade af tropiske hibiscus. Behandling omfatter omhyggeligt at fjerne angrebne blade og ødelægger dem. Behandle planten med fungicid, som mancozeb, kobberhydroxid eller thiophanat-methyl, ifølge Connecticut landbrugs eksperiment Station. Din lokale landbrugs udvidelse service kan rådgive dig om de bedste fungicid for dit område.

Sodede skimmel

Sodede mug er en svamp, der vokser på den "honningdug" udskilles af bladlus, når de lever af vegetabilsk juice. Svampen optræder som et sodet belægning på overfladen af bladene. Denne mug kan hæmme sollys, som planterne har brug for fotosyntese og vækst, ifølge University of California plantebeskyttelse. For at fjerne formen, skal du fjerne de insekter, der producerer honningdug, som skimmel vokser. En spray af vand fra en højtryks sprøjte vil bidrage til at løsne bladlus fra hibiscus. Behandling af planten med insekticid sæbe, vil insektbekæmpelsesmidler olie eller kemiske pesticid anbefales til dit område hjælpe for at holde planten fri for skadedyr.

Kolde skader

Tropiske hibiscus er meget følsomme for kulde. Temperaturer under 50 grader Fahrenheit kan begynde at påvirke plante, forårsager mørke pletter på kanten af blade eller blade drop. Fjern de angrebne blade og dække den tropiske hibiscus med en ark eller tæppe til at beskytte det fra yderligere skader. Hvis planten er i en container, flytte det indendørs eller i et beskyttet område som en garage eller kaste. Tropiske hibiscus vil tud nye blade efter temperaturer har varmet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com