Hvad forberedelse er nødvendig for at male pejsen mursten?

September 30

Hvad forberedelse er nødvendig for at male pejsen mursten?

En forældet mursten pejs eller en, der ikke matcher stilen i en indretning kan være vanskeligt at indarbejde i en udsmykning plan. En frakke af maling kan omdanne mursten, blande det ind i stuen eller gør det skiller sig ud som en opdateret centerpiece. Med ordentlig forberedelse, maling job holder i mange år.

At fremme vedhæftning

Let sand pejs til at slibe op af mursten og forberede det til at modtage malingen. Sandpapir hjælper med at fjerne enhver løs grus fra mursten og mørtel. At fjerne disse grynet stykker forhindrer dem i forurener malingen og ødelægger den glat finish. Hvis mursten har tidligere været malet, er det ikke nødvendigt at fratage maling, men sand væk enhver løs chips. En medium-sandkorn sandpapir er ideel til slibning en mursten pejs.

Rengøring af mursten

Tør ned pejsen mursten med en fugtig klud. Skyl rag ofte at rydde ud i noget snavs og debris. Være særlig opmærksom på områder mellem mursten og sprækker hvor malerpensler kunne pille op snavs, såsom støv efterladt af sandpapir, og træk det gennem malingen. Rengør det hele pejs to eller tre gange med en fugtig klud, at sikre alle snavs samt løst sod er fjernet. Når pejsen mursten er helt tør, vakuum for at fjerne enhver resterende støv eller løs chips af mørtel. Bruge en vinklet udvidelse til at nå ind i alle hjørner og revner. Vakuum omkring døre eller pejs åbning for at sørge for der er ingen sod eller resterende aske, der kunne blive blandet ind i malingen og misfarve det.

Ved hjælp af malerens Tape

Brug malerens tape til at beskytte tilstødende vægge, gulve og pejs døre. Malerens bånd kan også bruges til at sikre en dråbe klud eller plastfolie på gulvet, så tøjet ikke flytte og tillade maling på gulvet.

Priming mursten

Et enkelt lag latex primer er normalt alt, hvad der er nødvendigt til frakke mursten, medmindre der er en stor kontrast mellem mursten og maling farve, såsom mørk-røde mursten er malet hvidt. I tilfælde af stor kontrast, kan det være nødvendigt at anvende to frakker af primer. Vælg en primer lavet specielt til mursten eller murværk. Bruge en pensel til at anvende primeren til mørtel, og en rulle med tykke nap gælde mursten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com