Hvad forsyninger skal du installere et sprinkleranlæg?

January 4

Hvad forsyninger skal du installere et sprinkleranlæg?

Et sprinkleranlæg kan øge en egenskabsværdi og reducere tidsforbrug på plænepleje såsom vanding ved ikke at bruge en haveslange. Installere et sprinkleranlæg kan spare 30-40 procent af udgifterne til en professionel installation, hvilket sparer du penge mens du nyder en frodige landskab. Før du installerer et sprinkleranlæg, vide hvad leverancer er nødvendige.

Vandforsyning

For at oprette forbindelse eller udnytte hjemmets vigtigste vandforsyning, du har brug for flere forskellige enheder. En stopventil tillader dig at slukke sprinkleranlæg til at foretage reparationer eller winterize det. En tilbagestrømning forebyggelsen forhindrer sprinkler vand fra indtastning hjems vandforsyning. En komprimering tee eller montering joinforbindelser metal rør og PVC-forbindelser. En kompression montering virker ved hjælp af en gummipakning i stedet for PVC primer og cement.

Ventiler og linjer

Sprinkler ventiler tilsluttes din tilbagestrømning forebyggelsen. Tilslutning af ventilerne kræver PVC-rør, primer, cement og PVC kuttere eller en nedstryger. Antallet af sprinkler ventiler afhænger af hvor mange "zoner" du ønsker at installere. Antallet af zoner er relateret til faktorer som hjem vandtryk, vanding firkantet fod og antallet af sprinklere du planlægger at installere. Tilslut hver ventil til underjordiske sprinkler linjer. Brug et målebånd og en skovl eller grøften graver du kan udføre skyttegravene i din værftet. Installere linjerne ved at forbinde dele af PVC-rør. Installere PVC tees eller albue fittings hvor du ønsker sprinklerhoveder til at gå.

Sprinklere

Stigrør vedhæfte sprinklerhoveder til de underjordiske forsyningslinjer. Vælg typerne af sprinklere du ønsker at bruge. Fast spray "pop" hoveder bevæger sig ikke og kan købes med forskellige vanding radiuser eller distancer. Roterende eller gear-drevet sprinklerhoveder rotere mens i brug. De fleste dreje eller rotere fra 40 til 360 grader.

Registeransvarlige

Wire nødder, elektrisk tape og kuttere forbinde ledningerne til hver sprinkler ventil til controller eller timer. Tilslutningerne tillade den tidtager hen til kontrol aktivering af hver vanding zone. Brug skruer til at montere din sprinkler controller til en væg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com