Hvad går Over køkkenskabe?

June 28

Nogle boliger har soffits over køkkenskabe. Disse er lavet af boksning i området mellem toppen af skabene og loftet. Soffits tjener ikke andet formål end at lave kabinetter flugter med væggen. De kan blive klædt op med tapet, maling eller hængende elementer til at forbedre dit køkken indretning. I andre hjem venstre plads over kabinetter tomme, rendering toppen af skabene brugbar som en hylde til at vise elementer. Med eller uden soffits er området over dit køkken frysere dekorative potentiale.

Køkken Soffits

Mange ældre boliger har køkken kabinet soffits, der kan forbedres med kroneformen. Hvis skabene er lavet af træ eller har en træ-type finér, vil kører crown molding langs toppen af dem give den illusion, at skabene fortsætte op til loftet. Molding kan købes i mange udsmykkede stilarter. Når først installeret over etageadskillelsen, vil det give køkkenskabe et helt nyt look.

Soffits kan tapetseret, stenciled og brugt som steder for at hænge køkken nipsgenstande. Male dem en mørk farve i et køkken af for det meste hvide vil tilføje varme til rummet og øge forekomsten af loftet. I et almindeligt køkken med minimal indretning, kan en etageadskillelsen, dekoreret med en overpyntet designer tapet bryde op starkness.

Visningsområde

En åben plads mellem kabinet og loft giver det perfekte sted for at få vist en værdsatte samling af glas, skåle eller andre elementer, der vil passe ind i denne lange, smalle rum. Før du køber noget at vise på toppen af skabene, måle område for at sikre dine fund vil passe.

Toppen af kabinettet ligger lavere end det ser ud. Der er en læbe rundt i kanten, som vil hindre en del af display elementer placeret der. Brug en lille træ blok, omkring 3 inches tyk, til at sætte på toppen af kabinettet som et podium for dine varer, så de kan ses i fuld. En samling af salt og peber shakers, tekopper, små vidjeproduktionen indkøbskurve eller træ skåle ville passe pænt i rummet over din frysere.

Gitter

En anden idé til over køkken frysere er lattice arbejde. Denne billig materiale kan bringe udseendet af en engelsk country cottage til dit køkken. Afhængigt af farverne i dit køkken, kan du male eller pletten træ gitter til at matche indretningen. Du kan installere belysning på toppen af kabinettet til at give rummet nogle lysstyrke og tjene som en subtil nightlight.

Du kan også hænge elementer fra lattice, som dekorative køkkenredskaber. Hænge ting, du ikke bruger ofte; overdreven kabinet plads er ikke en handy sted for din daglige redskaber.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com