Hvad går Under et knust kalksten flisegulv?

October 14

Hvad går Under et knust kalksten flisegulv?

Kalksten gulve giver en elegant gulv-type, der er blødere end granit. Knust kalksten kan laves om til flise i en sammensat form. Denne sammensatte er alsidig og kan bruges i kombination med et udvalg af undergulve. Træ, beton, cement backer board og specialdesignet underlayments kan placeres under kalksten gulve til at give en base for knust kalksten fliser til at overholde.

Generelle oplysninger

Knust kalksten i flise form er et kompositmateriale med en berigelse af polymere harpiks. Det ofte ligner keramiske fliser, men er langt mere holdbare og ikke vil chip som keramiske fliser. Et udvalg af undergulve kan bruges sammen med knust kalksten. Det kræver også en speciel lim til at få det til at holde sig til undergulvet.

Beton

Beton kan bruges som et undergulv, forudsat at det opfylder de kriterier, herunder en ren overflade uden nogen fugemasser, limrester og maling. Gulvet skal også rengøres før installation. Eventuelle huller større end en ottendedel tomme skal udfyldes før du installerer knust kalksten fliser.

Træ

Trægulve kan give en subflooring under knust kalksten fliser. Forlade 18 inches af luftrummet under de træ undergulve. Træet skal være i god stand og solid. Undergulvet skal være mindst 1 tommer tyk. Et underlag kan føjes til trægulve til at sørge for den nødvendige tykkelse. Enhver større end 1/32 af en tomme huller skal udfyldes med en lappe sammensatte.

Cement Backer bestyrelsen

Cement backer bestyrelsen kan bruges til at give en subflooring for knust kalksten fliser, hvis du har en eksisterende fliser eller vinyl gulvbelægning. Brug 3/4-inch tyk cement backer board. Anvende tynd sæt mørtel til den eksisterende gulvbelægning og sprede det rundt med en murske. Dække et areal, der er store nok til ét ark backer board. Bore skruer hver 8 til 10 inches i bestyrelsens backer, indtil de er under overfladen af bestyrelsens backer.

Underlag System

Et underlag system kan bruges til at oprette en svømmende lægning. Dette materiale kan anvendes, hvis du har en utilstrækkelig gulvbelægning, såsom et trægulv, der har ru pletter eller et betongulv med maling eller rester. Rulle ud ark af underlag og efterlader 1/4-inch omkring rummets perimeter. Tape flere ark sammen i sømmene.

Selvklæbende

Køb klæbemiddel fra producenten hvor du har købt knust kalksten fliser. Spred lim med en murske på undergulvet. Det vil ændre farve til en klar farve, da det bliver tacky. Dette angiver det er tid til at installere flisen.

Injektionsmørtel

Du kan installere flisen, med eller uden fugerne. Uden fugerne, installere én flise ad gangen med hver flise bliver flush mod den tidligere flise. Hvis du vælger at tilføje fugerne for at replikere en traditionelle flise installation, Tilføj afstandsstykker mellem hver flise. Efter alle fliserne er lagt, gnide injektionsmørtel over hele gulvet. Brug ikke mørtel under fliserne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com