Hvad gardiner til at hænge med en rød Sofa?

July 4

Hvad gardiner til at hænge med en rød Sofa?

Designe en plads er så meget om møblet, som det er malingen farve. Mens en dekorative pejs eller omfattende lysekrone fungerer som let knudepunkter, kan et lyst stykke møbel, såsom en rød sofa, også være omdrejningspunktet når indrammet af gardiner, der supplerer sofaen og sin lyse farve. Selv om næsten enhver form for gardin kan udnyttes til at supplere en rød sofa, afhænger at vælge den passende stil af gardiner for maksimal effekt i høj grad dit designtema.

Designtema

Designtemaet i rummet vil bidrage til at bestemme stilen af gardiner, der bedst kan supplere den røde sofa samtidig øge den overordnede tema. Hvis for eksempel, du er tiltrukket af dristige farver, parring primære farver som gul, blå eller grøn, vil med den røde sofa opnå et blik, der er så unik og dristige som farverne, selv. For at opnå et moderne design, overveje at indarbejde ibenholt eller metallisk gardiner for at ramme den røde sofa. En boheme eller vintage designtema, på den anden side kan ske ved syning sammen rester af sidesten materiale til at skabe en one-of-a-kind gardin.

Neutral farve Palet

Hvis du er usikker på retningen af designtema, eksperimentere første med neutrale farver som fløde eller beige. Gennemføre en neutral palle til gardiner hjælper med at afbalancere det overordnede design af rummet, især hvis du har malet væggene en farve, der er så lyse som i sofaen. Husk på at mange lyse eller fed farver i samme rum skaber illusionen af intimitet. Mens dette er ideel til større rum, kan det gøre mindre rum vises begrænse. For at åbne op i rummet, skal du vælge gardiner, der er ren og skær i stof, så mere naturlig belysning får lov til at filtrere gennem.

Tekstureret stof

Uanset de farver du har valgt at supplere den røde sofa, bør stof på gardinerne ikke diskonteres, hvor de kan enten øge eller distrahere fra designtema. Hvis du foretrækker et rum, der er utvivlsomt klassiske eller luksuriøse, kan silke eller fløjl gardiner bidrage til at opnå look. Hvis din stil er mere casual eller lav vedligeholdelse, kan du dog beslutte på kluden gardiner.

Mønstrede vindue belægninger

Indarbejde mønstrede gardiner i udformningen af et rum kan bidrage til at samle hele udseendet, som mønstre kan også indgå andre steder i rummet, som en pude dækker for sofaen. Enkeltpersoner interesseret i art deco- eller etniske design kan drage fordel af mønstre på gardinerne. Art deco, for eksempel, er karakteriseret som havende geometriske figurer og mønstre mens designs forbundet med marokkanske, spanske eller asiatiske påvirkninger kan let arbejde sig ind i gardinerne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com