Hvad gjorde møbelsnedkere i kolonitiden?

March 16

Møbelsnedkere i kolonitidens Amerika gjort meget mere end bare kabinetter, trods stillingsbetegnelsen. Møbler blev en større status symbol hele kolonier som familier etableret rigdom og fremtrædende. De dygtige håndværkere blev vigtigere og travle kolonister begyndte at shun engelsk-made varer som den spirende nation bevægede sig mod de revolutionære periode.

Colonial møbelsnedkere

Møbelsnedkere i kolonitidens Amerika bygget høj kvalitet møbler af mange typer, men folk har ikke ressourcer til at holde dem i business fuld tid indtil efter 1650. Som flere kolonister voksede velhavende, håndværkere begyndte at producere mere træmøbler, og på tidspunktet for revolutionen, lokale håndværkere foretages på mindst to tredjedele af møblerne bruges i Virginia. Som boykot af dansk import steg, kom endnu mere af den møbel, købt i kolonierne fra Amerika, at holde møbelsnedkere i efterspørgslen, ifølge Colonial Williamsburg historikere.

Møbler behov

Mennesker, der lever i kolonier kræves møbler af alle typer, herunder stole, borde, og særlige kabinetter og skabe til visning af Kina, testel og servering af te. Middle - eller overklasse borgere foretrak moderne fransk, kinesisk og gotiske stilarter i dag falder i kategorien Chippendale. Praktiske kolonisterne ønskede møbler i den enkle stil, der kendetegner tider med underspillet elegance og ren konstruktion. I North Carolina, såvel som andre kolonier ønskede kunder funktionelle møbler, snarere end dekorative stykker, selvom ornamentik viser status for ejeren.

Snedkernes arbejde

Møbelsnedkere arbejdede overalt, men i byerne, de kunne finde de rigtige værktøjer for handel, samt lære ins og outs af dygtige håndværkere, ofte ved at starte som lærlinge og arbejder gennem Svenden niveau på deres vej til at blive håndværksmestre. Mest viste at lokale træ forsyninger, som varierede efter region og type af træ, så håndværkerne havde at lære finesser og karakteristika af hver sort.

Kvalitet af byggeri

Møbler fra kolonitiden modstod test af tid, med håndværkere viser deres færdigheder i holdbarhed og solid konstruktion af brikkerne. Til omfang folk ønskede dekorative stykker viste møbler beslutningstagere også stærk håndværk i de dekorative rører, især i regioner hvor håndværker smag blev populær, såsom kysten i North Carolina.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com