Hvad gør en kælder færdig?

September 29

Hvad gør en kælder færdig?

Efterbehandling en kælder er en god måde at føje Rossio pladsen til dit hjem uden bekostning af instituttets arbejde og reducere størrelsen af din værftet. Desuden kan færdige kældre tilføje til videresalg værdien af dit hjem; til dette formål er det nyttigt at have en definition i sind af hvad begrebet "færdige kælder" betyder.

Gulve

Mest ufærdige kældre har betongulve; nogle ældre huse har selv snavs gulve i deres kældre. En færdig basement har betonen er omfattet af ene eller den anden, som regel enten maling, fliser, træ eller tæppe. Et slidstærkt gulv maling er den hurtigste og nemmeste måde at afslutte en kælderetage. Hvis gulvet er meget groft eller i dårlig stand, men resultaterne kan ikke være tilfredsstillende. Hvis gulvet er glat og fladt, flisebelægning er en nem og attraktiv måde at afslutte det. Pine eller hårdttræ Gulvbelægning er en dyrere metode, der giver en meget færdigt look. Tæpper er en anden mulighed, selvom det bør undgås i kældre, der er fugtigt eller opleve periodiske vand lækage.

Vægge

Efterbehandling en kælder generelt indebærer isolerende vægge for at forbedre energieffektiviteten i hele hjemmet, og som dækker isolering med en form for færdige væg overflade. Den mest almindelige færdige væg er drywall, der er malet. Vægge kan også være færdig med træpaneler, der enten kan farves eller malet.

Lofter

En færdig loft er en stor visuel forbedring i mange kældre på grund af overfloden af rør, ventilationskanaler, og ledninger at slange gennem gulv bjælker overhead. Loftet kan være drywall knyttet til bunden af strøer eller en pre fremstillede sænket loft, der er installeret under strøer. Hvis headroom i din kælder, er allerede marginale, kan en sænket loft ikke være en mulighed. En anden mulighed er at bare male strøer og undersiden af gulvet over hvid, dermed øge lysstyrken i kælderen og giver det en renere atmosfære.

Kampprogram

Færdige kældre bør have tilstrækkelig stikkontakter til at gøre dem nyttige. De kan også være udstyret med VVS for at installere et badeværelse, køkken eller bar. Forsænket belysning i lofter vil levere belysning uden lys får på måde.

Extras

Mange kældre er færdig til at blive brugt som rec værelser, huler eller kontorer. Enhver af disse kunne med fordel outfitted med en indbygget tv- eller computerskærm, en lille bar køleskab eller et stereosystem med højttalerne indbygget i vægge eller loft.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com