Hvad gør et køleskab Stop drift?

October 4

Hvad gør et køleskab Stop drift?

De fleste husstande er stærkt afhængige af køleskabet. Når et køleskab går, kan det forårsage en enorm forstyrrelse ud over præsenterer en økonomisk mareridt. Før du gå i panik, vurdere situationen for at fastslå den faktiske problem. Mange problemer kan løses på egen hånd i løbet af få minutter. Altid se i brugervejledningen til dit køleskab bruger for fejlfindingstip.

Netledningen

Kontroller, at netledningen sikkert sat ind i væggen og at stikkontakten er stadig operationelle ved at tilslutte en anden lille apparat i det. Du bør også undersøge kabel netledning til afbrydelser eller udsat ledninger, som kan forårsage et køleskabet ikke til at modtage strøm. Hvis der er pauser i ledninger, tag køleskabet umiddelbart før evaluere situationen yderligere som udsatte ledninger kan forårsage personskade eller skade på ejendom.

Circuit Breaker

Undersøg din breaker box for at se, om nogen sikringer er ud. Angivelse af dette ofte er, at andre apparater ikke får magt. Nulstille afbryder eller Udskift sikringen, afhængigt af ledninger i dit hjem.

Komponentfejl

En række komponenter er involveret i driften af dit køleskab, herunder termostater, kondensatorer, sikringer og fans, som alle kunne mislykkes. I de fleste tilfælde vil disse trænger til et serviceeftersyn af en elektriker. At holde spoler på bagsiden af dit køleskab, rene og fri for snavs vil dog reducere belastningen på din kondensator, hjælpe forlænge levetiden på dit køleskab.

Brugerfejl

Hvis dit køleskab eller fryser ikke er køling til forventede niveauer, lukke din døre kan ikke hele vejen til at skabe en sæl. Selv en lille mængde luft slipper ud over en stor mængde tid kan medføre en stor reduktion i temperatur. Også, din fryser eller køleskab kan pakkes for fuld eller maden kunne være placeret på en måde, der hæmmer flow af kold luft.

Overvejelser

Når pæren har standsede i orden i dit køleskab, må ikke antage det er et større problem. Ligesom enhver anden elpære, disse pærer brænder ud og er let udskiftelig. Desuden, hvis dit køleskab er ikke, forlade døren lukket. Et køleskab er godt isoleret, og ved at holde døren lukket, kan du bevare din mad i flere timer, hvis ikke længere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com