Hvad gør gaspejse gå ud uventet?

September 28

Hvad gør gaspejse gå ud uventet?

Nogle hjem og ejendom ejere henvende sig til en gaspejs når uden for temperaturer vende chilly, men som enhver menneskeskabte apparat, nogle gange ting gå skævt og skabe mere frustration end afslapning. Der slukkes uventet og ikke vil forblive tændt pejs er et eksempel på dette. Heldigvis er der nogle DIY fejlfinding metoder, du kan tage, hvis din pejs går ud uventet.

Støvede rør

Tænding punkt bliver tilstoppet med støvpartikler og spindelvæv i de varmere måneder når pejsen ikke er i konstant brug. Det er næsten uundgåeligt, som udlignede støv blokerer passager, der giver mulighed for en rigelig forsyning af gas for at gøre det til brænderen. Den simple gør det selv-tilgang til at afhjælpe problemet er rengøre rørene, men for at tragt ud udlignede støv i rørene, vil du skal bruge en flere sprængninger af dåse luft til at fjerne det.

Ikke nok ilt

Hvis rengøring ud rørene ikke hjælpe med at holde pejs tændt, er chancer at brænderen ikke modtager en rigelig forsyning af ilt, som er leveret af pejsen ilt udtynding System, eller ODS. Normalt blokeringen er lavet af udlignede støv, som anført i den første sektion, og rengøres på samme måde – ved at blæse ud hul på ODS med dåse luft. Men typen pejs du har bestemmer placeringen af indtagelse hul på ODS.

Af ODS

Der er to typer af modeller for ODSs: M og R og S typer, hvoraf hver fodres enten propangas eller naturgas. Hvis du ikke ved, hvilken model af ODS din pejs funktioner, indskrive den håndbog, der fulgte med pejs. Når du har bestemt hvilken model din pejs indeholder, kan du finde hul på S model propan og naturgas ODSs på forsiden står side af systemet, lige under den guld farvede arm. For M og R typer, kan du finde adgang hul i om det samme sted, lige til venstre for den guld spids.

En lille advarsel

Kort sagt, er der tilfælde hvor du skal ringe i en professionel. Et eksempel er, når din pejs oplever hvad er kendt som "flamme lift-off." En sladderhank tegn på dette opstår, når flammen brænder en lyseblå, før den slukker. Indse dette er en potentielt farlig situation og som regel betyder, at der er en utæthed et sted i aftræksrørs forbindelse linje. Hvis venstre umarkeret, kan kulilte utætte ind i dit hjem, så ikke bruge pejsen og kalder en repairperson straks.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com