Hvad gør jeg, hvis mit køleskab ikke bliver koldt nok?

July 27

Finde årsagen til køleskab ikke bliver koldt nok ved at undersøge visse dele af apparatet, både på ydersiden og indersiden. Årsagen til apparatet ikke køle tilstrækkeligt kunne være så simpelt som en dial at behøve justering eller komponenter skulle renses. Det kan også betyde, at visse dele skal muligvis udskiftes.

Juster indstillingen temperatur

Kulden indstilling inde i køleskabet kan ikke være høj nok. Normalt vil du finde på drejeknappen til at justere kulde af køleskabet placeret inde i apparatet. Bestemme, hvis skiven er indstillet flere mod indstillingen minimum koldt. Drej skiven opad for at justere indstillingen koldt mod det maksimale niveau.

Erstatte døren pakning

Over tid, kan et køleskab døren pakning bære og skal udskiftes, hvis det ikke blot justeres tilbage til korrekt justering. Gummi pakning sæler ud varm luft. Ofte kan du teste om pakning yder en passende forsegling af åbner køleskabsdøren, indsætte en dollarseddel mellem døren og køleskab, og lukke døren. Hvis du kan langsomt og nemt trække bill ud, uden modstand, slidte pakning. Den øverste del af pakningen kan have skruer, som du skal bruge en hex hoved skruetrækker til at fjerne. Rense enhver snavs eller misfarvninger fra døren området bag de gamle pakning, før du installerer et nyt.

Ren af spoler

Beskidte kondensator bredbånd vil også føre til køleskabet ikke køle nok. Disse bredbånd er ofte placeret i et af to steder, enten under apparatet eller bag et stort gitter på bagsiden af det. Vedhæfte en sprækkemundstykke til en støvsuger, og suge støv og snavs, der har indsamlet på spolerne. Eller bruge en lang-håndteres kondensator spole børste til at børste spolerne ren. At nå spoler nedenunder køleskabet, trække det væk fra væggen og fjerne adgangspanel på den køleskab lavere tilbage sektion.

Erstat Fans eller Timer

Står ved siden af køleskabet og lytte for at se, hvis fans kører. Der er en kondensator ventilator under køleskabet og en fordamper fan inde i afsnittet fryser. Kontroller, at hvis noget blokerer enten fan, og fjerne den. Hvis ikke, udskifte blæseren. Afrimning timeren styrer afrimning, skifte strøm fra den køleskab kølesystem til afrimning varmelegeme. Hvis timeren er fast i afrimning tilstand, køleskabet vil ikke cool. Udskift de defekte timer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com