Hvad gør køleskabe Hum?

October 15

Køleskabet har været en permanent fastholdelsesanordningen i moderne køkkener siden 1920erne. Siden da, har fremskridt inden for teknologi og design gjort processen med at holde maden kold mere energi effektive og økonomisk overkommelige. Der er flere komponenter inde i den moderne køleskab, der genererer en summende lyd; at identificere disse dele vil hjælpe dig med at forstå dit apparat og kan gøre det lettere at diagnosticere en fejl i fremtiden.

Kompressor

Kompressor, del af det køleskab, der genererer kold luft, gør en summende lyd, når den kører. At spare energi, kompressor cykler til og fra afhængigt af den interne koeleskabstemperatur. Lyden er mest mærkbar, når kompressoren kører og arbejder på at afkøles i køleskab. Du kan høre et klik, når det først viser sig. Det kører i lange perioder, efter installationen, eller når loading en stor mængde af mad.

Ice Maker

Køleskab med en indbygget ice maker gør en summende lyd efter deponeringen terninger af frisk i opbevaringsbeholder, som formene refill med vand fra lysnettet. Brummen varer normalt omkring fem eller 10 sekunder og kan høres flere gange. Kontroller vand forbindelsen til ismaskinen hvis du høre lyden ca hver 15 minutter; vandforsyningen kan være blokeret eller slået fra.

Vand springvand

Vand springvand gør en summende eller brummende lyd efter udlevering vand, normalt for omkring syv sekunder, som vandpumpe efterfylder vandtank i bunden af køleskabet. Lyden er akustisk umiddelbart efter ved hjælp af funktionen vand så snart dispenser pagajen er udgivet på forsiden af apparatet. Du bør ikke kunne høre lyden over baggrundsstøj.

Fejl

Varme temperaturer og en summende og klikke på lyd skyldes et problem med kompressoren eller anden del af kølesystemet. Kompressoren klikker undertiden efter en strømafbrydelse, hvis det svært at genstarte; lyden skal stoppe efter fem eller syv minutter men det efterfølges af en langvarig periode med summende som kompressoren arbejder for at reducere temperaturen spike forårsaget af en strømafbrydelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com