Hvad gør man for rødalger i godt vand

December 27

Hvad gør man for rødalger i godt vand

Drikke vand fra brønde er en praksis, der har været i brug i tusinder af år. Mange ældre boliger har stadig brønde på placering og de er ofte stadig sikkert at drikke fra. Imidlertid er et problem, der ofte påvirker brønde forekomst af alger. Du kan fjerne røde alger fra vandet på flere måder.

Rødalger fakta

Rødalger findes typisk i saltvand, men kan også findes i visse ferskvand steder. Rødalger typisk vokser i mørke, fugtige steder, der ikke modtager en masse af naturligt lys, hvilket er grunden til, at det undertiden kan findes i ældre boringer. Visse typer af rødalger er meget skadelige for kroppen, mens andre typer er helt uskadelige og kan endda blive spist. Det er vigtigt at identificere form for alger nuværende i din godt før du tager enhver handling. Tage en prøve af alger til en lokal vand behandling plante eller science lab for identifikation.

Fjerne røde alger

Reduktion af jern niveauer i vandet er en måde at slippe af med røde alger. Du kan købe processorer designet til at suge ud jern fra vandet. Hvis der er ingen jern i vandet, vil algerne ikke kunne vokse fordi jern er en nødvendig del af deres kost. Overveje afløb brønden helt og erstatte indholdet med frisk vand. Skrub væggene ned til at fjerne enhver resterende alger før udskiftning af vandet. Bruge blegemiddel at rense vægge og gulv af brønden og dræbe røde alger. Det er vigtigt at skylle væk alle blegemiddel, dog, som alt for meget klor i drikkevandet kan være skadeligt for kroppen. Du bør altid koges godt vand før drikke.

Sikkerhedsmæssige overvejelser

Hvis du finde rødalger i din godt vand er den første person, bør du kontakte en vand behandling plant operatør. Han kan hjælpe med at skitsere en plan om at eliminere algerne uden at skade kvaliteten af vandet. Behandling plant operatør kan anbefale en infusion af kobber i vandet, som også kan forstyrre livscyklus af alger. Amtet kan dog fastsætte, at din godt vand er ikke længere sikkert for forbruget. Hvis dette er tilfældet, er det vigtigt at overholde alle lokale sikkerhedsregler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com