Hvad gør man hvis betonfundamentet ikke er firkantet?

September 12

Hvad gør man hvis betonfundamentet ikke er firkantet?

Betonfundamenter måles præcist, hældes ned over grus substrater og omhyggeligt fladet ud ved hjælp af understøtter. Disse trin alle sikre et fundament, der er holdbare, niveau og firkantet mod jorden. Men når der opstår problemer forårsaget af naturlige ændringer eller sjuskede installation, et betonfundament kan true den strukturelle stabilitet af en bygning eller gør det umuligt at opbygge nogen tilføjelser på toppen af det. Der findes en fælles løsning på dette problem, men det kræver professionelle arbejde på dit fundament.

Fundament problemer

Når en foundation er installeret korrekt, er det firkantet mod jorden og fuldt niveau. Ideelt, instituttet vil fortsætte på denne måde i årtier, men over tid, problemer kan udvikle og åbenbart på et par forskellige måder. Første, beton fundament har tendens til at vippe, flytter fra deres firkantede holdning og at miste hvad niveau kvaliteter de havde. Andet, hvis konkrete er sat under for meget stress, kan det udvikle sig store revner, der angiver vipper, at pladen ikke var i stand til at overleve.

Kilde spørgsmål

Hvis et betonfundament er ikke længere korrekt placeret, det første skridt er at finde ud af hvad der har forårsaget problemet. Vippe er normalt forårsaget af jordpakning eller jord ændringer, der er sket langsomt over tid (eller hurtigt, i tilfælde af oversvømmelser). I dette tilfælde jorden er afregning og reparationer vil have varig effekt. Men hvis jorden er permanent ustabil fra en underjordisk sammenbrud eller revner er forårsaget af dårlig understreger, større remodels vil være nødvendige for at forhindre problemet i at opstå igen.

Boring

Det første skridt i foundation repair boring. Arbejdstagere bore huller i foundation på sit laveste punkt, den skrå del hvor pladen begynder at vippe. Hullerne er boret omhyggeligt for at undgå yderligere skade, men de skal være stor nok til at tillade pumpning dyser og rør til at passe igennem. Når hullet er lavet helt gennem foundation, er nye konkrete materiale pumpes gennem.

Pumpning

Pumpe de nye konkrete materialer i hullet styrker beton, løfte den nedre side og nivellering overfladen igen. Denne nye beton er under højt tryk og laves af cement, sand, flyveaske og vand, en simpel blanding, der kan trænge ind i jorden og helbrede under instituttet til at forebygge fremtidige problemer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com