Hvad gør man hvis Bugs komme ind i din mikrobølgeovn

February 22

Hvad gør man hvis Bugs komme ind i din mikrobølgeovn

Selv hvis du tage forholdsregler for at forhindre fejl i at komme ind dit hjem, er undertiden disse irriterende væsner stand til at snige sig i ubemærket og skabe ravage. Hvis bugs har fundet deres vej ind i din mikrobølgeovn, er det vigtigt, at du fjerner dem og desinficere dine mikrobølgeovnen for at undgå spredning af bakterier og sygdomme.

Prep mikroovn

Tag din mikroovn. Dette forhindrer dig i at få stød mens rengøring og flytte rundt på din mikroovn. Pryder beskyttende gummihandsker og holde dem hele hele renseprocessen. Hvis du har en roterende plade i din mikrobølgeovn, fjerne det og omhyggeligt sæt den til side. Kontrollere bag og under mikrobølgeovn for forkælet fødevarer eller krummer, der kan tiltrækker insekter.

Fejl fjernelse

Hvis bugs er døde, skal du bruge en vakuum til at fjerne dem fra inde i din mikrobølgeovn. Hvis bugs er aktive, ikke-flyvende bugs og der ikke er mange af dem i mikrobølgeovnen, feje dem ind i en plastikpose, forsegle posen og råde over dem eller lade dem uden for væk fra dit hjem. Bug bomber (insekt foggers) kan være nyttige i at fjerne forurening, men de kan forårsage fejl til skjule dybere i din mikrobølgeovn. Hvis de anvendes forkert, bug bomber forårsage sundhedsrisici for mennesker og kæledyr, så Læs etiketten før ved hjælp af en. Hvis bug forurening problemet er stort og ikke isoleret til din mikrobølgeovn, er det bedst at erstatte mikrobølgeovnen og ringe til en exterminator.

Mikrobølgeovn rengøring

Vakuum din køkken bordplader og alle overflader af mikrobølgeovnen. Begynde at rense din mikroovn med varmt, sæbevand vand. Brug en blød pad skrubber eller en vaskeklud, så du ikke ridser op sider og overflader i din mikrobølgeovn, herunder den roterende plade og knapper. Smid din skrubbe pad efter mikrobølgeovnen er helt renset. Bruge regelmæssig husholdningsbrug blegemiddel til at desinficere din mikroovn. Ikke direkte sprøjte kemikalier på din mikroovn. I stedet, spray blegemiddel på en klud, så tør. Dette vil forhindre vand eller kemikalier fra siver ind den operationelle kontrol af mikrobølgeovnen. Helt tør din mikroovn og erstatte den roterende plade. Ren bag og under din mikrobølgeovn efter samme metode af vand og sæbe, så blege. Sæt din mikroovn igen hvis du føler pest problem er løst.

Forebyggelse

Forhindre fejl i at komme ind i din mikrobølgeovn ved at opretholde en bug-fri køkken. Rydde op i alle udslip og krummer straks til at forhindre at tiltrække bugs i dit køkken. Rens skuffer og skabe og sørg for, at mad er helt forseglet op. Installere vindue skærme, hvis du vil åbne vinduer i dit hjem. Husk at rense bag og under (eller ovenpå hvis du har en over-the-range mikroovn) din mikroovn mindst en gang om ugen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com