Hvad gør man hvis din Hamster får fast i en Hoover?

October 30

Hvad gør man hvis din Hamster får fast i en Hoover?

Mens pet ejere kender sikkert bedre end at bruge en støvsuger mens deres hamster er ude, er det muligt for en hamster at blive stukket kan opstå uheldige situation. Et lille barn kan have slået støvsugeren ved et uheld eller hamster måske har overvejet de vedhæftede filer et godt sted at skjule, men tilsyneladende fik stukket.

Risici

Hvis hamster fik suget ind i støvsugeren, snarere end kravlede i, det vil sandsynligvis være hårdt kvæstede, muligvis. En hamster, der fik suget helt ind i en Hoover er usandsynligt, at overleve. Din dyrlæge kan eller kan ikke være i stand til hjælpe men Forbered dig selv og eventuelle børn for værst. Kirurgi på dyr denne lille er sjældent en mulighed.

Umiddelbare reaktion

Sluk støvsugeren og tag det straks, hvis den er tændt. Adskille maskinen omhyggeligt. Hvis hamster har gennemgået i støvpose eller støv rum, omhyggeligt løft den ud og sætte tilbage i buret. Hvis det er i et af rørene, læg det stille og roligt i en tør badeværelse badekar og lad hamster opstå af sig selv. Et par godbidder spredt i nærheden kan lokke det ud.

Yderligere foranstaltninger

Hvis hamster kravlede ind i Hoover af sig selv, og kravlede ud igen, det er sikkert fint. Hvis hamster virkelig går i stå eller blev suget, kontakte din dyrlæge til Råds hurtigst muligt. Hvis hamster vises indgives i Hoover, skal du tage det maskine og hamster til en klinik. Placér den maskine, der indeholder hamster i en stor åndbar taske, såsom en bomuld Tøjvask sæk eller et dynebetræk. Binde top for at stoppe din hamster undslippe hvis det formår at komme på tur over. Forsøg ikke at skubbe hamster ud undtagen på rådgivning fra din dyrlæge. Det er vigtigt at holde hamster og omegn rolig for den næste uge. Din hamster kan være i chok, den har lidt fysisk skade eller ej.

Opfølgning

Observere din hamster nøje for de næste par dage. Hvis du ser nogen tegn på skader såsom haltende, opfordre modvilje mod at spise eller anden usædvanlig opførsel, jeres vet igen. Det er også nødvendigt at give en sikker hamster legeplads for fremtiden. Et rum, såsom et badeværelse hvor der er intetsteds en hamster kan sidde fast i, er ideel. Undervisning børn, hvordan man opfører sig omkring små dyr, og hvad der er farligt, hjælper forhindrer ulykker sker igen i fremtiden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com