Hvad gør man hvis du skal flytte møbler ud af et hus og har ingen sted at sætte det?

August 22

Bevægelige møbler ud af et hus kan være vanskelig og frustrerende selv under de bedste forhold. Hvis du har noget sted at sætte dine møbler, er det nemt at blive overvældet. Beslutte, hvor og hvordan man kan distribuere dine overskydende møbler afhænger i høj grad dine kortsigtede og langsigtede mål. Ved at lave en plan, få hjælp og leje en lagerenhed, kan du have mere tid til at beskæftige sig med overskydende møbler uden at give det væk.

Lave en Plan

Før beslutte hvad de skal gøre med dine møbler, beslutte hvad du vil gøre med dit liv: er du permanent reduktion til en lejlighed eller RV? Du flytter til en ny by? Har du planer om at købe eller leje et hus? Vil det være lige så stor som din tidligere hjem? Vil du beholde den samme udsmykning stil, eller oprette en helt ny design? Overveje ikke blot din næste trin, men dine mål for seks måneder, et år og fem år.

Nu overveje tilstanden af dine møbler. Har du arvestykke stykker? Hvilke elementer er strukturelt lyd? Har du billige varer, der er begyndt at bære? Er du derfor tilknyttet visse stykker?

Oprette en skriftlig fortegnelse over de møbler stykker du har. Beslutte hvilke stykker er vigtigt at holde, som varerne er i god nok stand til at sælge, og som bør simpelthen smides. Måle de stykker, som du planlægger at holde og Bemærk målinger på din skriftlige beholdning.

Hverve hjælp fra familie og venner

Hvis dine slægtninge har store kviste eller garager, kan du muligvis gemme nogle gratis møbler. Tale med hver person privat i stedet for at gøre en meddelelse på en familiesammenkomst, som kan føre til følelser af forpligtelse. Bringe din skriftlig liste over elementer og deres dimensioner, og måle rummet omhyggeligt.

Medmindre dine kære har ubegrænset plads, ikke har planer om at forlade elementer der langsigtet. De fleste mennesker er glade for at ulejlige sig selv for et par uger eller måneder for at hjælpe en ven, men ville ikke se venligst om at blive en permanent lagerfacilitet. Blive enige om en maksimal længde på og holder sig til det, selv om du ikke har gjort andre ordninger.

Leje en lagerenhed

Selv om en lejet lagerenhed kan være pebret, er det ofte den bedste løsning til langtidsopbevaring møbler. Enheder varierer dramatisk i størrelse, og mange mennesker er overrasket over, hvor lille en enhed kan de mageligt bruge. Lagrede møbler må ikke placeres i en brugbar konfiguration, så overvej stabling stykker eller stående dem på udgangen. Placer mindre elementer inde i reoler og dressers at maksimere plads.

Visse lagerenheder er klima-kontrollerede, mens andre ikke er. Hvis du har råd til det ekstra gebyr, er en klima-kontrollerede enhed altid det bedste valg. Det vil bidrage til at beskytte dine møbler og andre genstande, mens giver et behageligt sted for dig at gå gennem dine ting efter behov. Kigge efter en facilitet, der tilbyder skadedyrskontrol og 24-timers sikkerhed samt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com