Hvad gør man hvis en Kenmore Ice Maker ikke udlevering

December 16

Hvad gør man hvis en Kenmore Ice Maker ikke udlevering

Når et apparat stopper i orden måde er det meningen, det skal fastsættes hurtigst muligt. Du også ønsker at bruge så lidt penge som muligt på at få det rettet. Takket være de fremragende ressourcer til rådighed online, kan du få adgang til viden af erfarne reparatører og stille spørgsmål i forummerne. Bedst af alt, kan du muligvis undgå et dyrt reparation regningen.

Ressourcer til din Kenmore Ice Maker

Den første ting du bør vide, er der Kenmore is beslutningstagere er lavet af boblebad, som leverer is beslutningstagere for de fleste virksomheder, køleskab. Dette betyder, at der er en masse oplysninger tilgængelige online, og det er ret nemt at få dele. Sears.com og RepairClinic.com har dele tilgængelig, og Managemyhome.com er et godt sted at finde din brugervejledning, hvis du har mistet originalen. Du kan også lære meget af erfaringerne fra andre gør-det-selv på Applianceguru.com.

Diagnosticere problemet

Når din is maskine at lave is men ikke udlevering, kontrollere ice maker høst cyklus. Den nemmeste måde at gøre dette er at få en lille længde af isoleret ledning, strimler omkring en halv tomme af isolering ud af hver ende (brug en wire cutter) og indsætte enderne i testpunkter på ismaskinen markeret "T" og "Hansen" Kontroller, at du bruger isoleret ledning til at undgå et grimt chok. Hvis høst cyklussen ikke starter, er der et problem med din ice maker kontrolmodulet. Hvis det begynder, men vand ikke flyde ind i ismaskinen i slutningen af cyklussen kan fylde røret sættes med is.

Fastsættelse af problemet

Hvis det ser ud til at fylde røret er tilstoppet, fordi ingen vand går ind i ismaskinen, kontrollere fylde røret og fjerne enhver træsko. Unclogging et fyld tube er en hurtig løsning, der tager kun du 10 til 15 minutter på det mest.Hvis høst cyklus ikke starter, når du har testet det og du har en defekt kontrolmodul, er det muligt at bestille en ny og installere det selv efter detaljerede anvisninger tilgængelige på nettet. Samurai Appliance reparation mand på Fixitnow.com er en af de bedste online ressourcer, med tydelige diagrammer og vejledninger tilgængelige. Du kan bestille reservedele via et af de steder nævnt ovenfor. For novice gør-det-selv, kan denne proces tage dig, en time eller to. Hvis ingen af disse valgmuligheder fungerer for dig, eller hvis du er utryg, udskifte elektriske dele i din ice maker, overveje at kontakte en professionel reparatør. I mellemtiden, bruge gammeldags is bakker, indtil problemet er løst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com