Hvad gør man hvis en tørretumbler ikke tørring hurtigt nok

February 11

Hvad gør man hvis en tørretumbler ikke tørring hurtigt nok

Tørretumblere er beregnet til tørt tøj, højre? Så hvad sker der, når tørretumbleren tager lang tid for at tørre eller ikke helt tørre emner som forventet? Der kan være forskellige årsager hvorfor tørretumbler er ikke arbejde hurtigt nok eller tilfredsstillende resultater, og de fleste årsager kan løses gennem en lille fejlfinding.

Check varmeforsyningen

Hvis tørretumbler er en gas enhed, kontrollere gas ventil og sørg for, at den er tændt hele vejen, så at der er tilstrækkelig opvarmning kommer gennem enheden. Gas ventil skal vendes mod uret for at åbne.

Kontrollér strømforsyningen

Tørretumblere tager en masse energi til at fungere korrekt. Det betyder, at der muligvis ikke tilstrækkelig strøm, hvis andre apparater er forbundet til den samme stikkontakt eller netledningen er ikke tilsluttet i fast. Sætte andre apparater på andre forretninger og ikke bruger forlængerledninger med en tørretumbler, som forlængerledninger ikke levere tilstrækkelig strøm.

Brug en højere temperaturindstilling

Brugere nogle gange vælge en "Air fnug" eller "Air tørre" cyklus som en energibesparende foranstaltning eller bruge mindre varme tørre indstillinger. Selv om dette vil i sidste ende tørre tøjet, det vil tage længere tid end at bruge en meget varm eller varm luft tør cyklus. Bemærk at luft fnug eller tør cykler brug ikke nogen varme og kan ikke færdig med tørring af tøj helt. Vælg en ny tørretumbler indstilling og starte igen, tørretumbleren.

Ren Lint

Det er vigtigt at rense ud af skærmbilledet lint på en tørretumbler før hver brug, da en tilstoppet lint skærm kan forårsage en tørretumbler til at arbejde hårdere og tage længere tid at afslutte. Løft skærmbilledet fnugfri og ren væk lint med fingrene. Tjekke udstødning hætte på ydersiden af huset samt og rydde væk overskydende lint, som dette kan hindre den samlede luftstrømmen i tørretumbleren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com