Hvad gør man hvis en Vax støvsuger stopper i orden?

October 21

Hvad gør man hvis en Vax støvsuger stopper i orden?

Du værdsætter ikke virkelig din Vax støvsuger, indtil det stopper i orden. Det er den første ting du nå for hvis du spilder kaffe, salt eller sukker på din køkkengulvet. Det er den gamle ven du tilbringer tid med lige før gæsterne ankommer, som du slippe af støv, der synes at have akkumuleret siden du gik ovenpå at blive klar. Hvis din Vax stopper pludselig opererer på netop sådan et kritisk tidspunkt, ikke panik; Du kan tage flere skridt til at få det tilbage i orden.

Suge vanskeligheder

Hvis problemet er en dråbe i suge eller komplet suge fejl, skal du først etablere årsagen. Kontrollere objektbeholderen snavs. Hvis det viser sig at være fuld, tømme den. Undersøge filteret. Hvis det er snavset, tage det ud, clean det og sted den tilbage i position. En blokering mellem rengøring hovedet og støv container vil også medføre suge problemer. Du kan kontrollere dette ved fjerne snavs container og rengøring wand. Dette tillader dig at kontrollere slangen ventiler for forhindringer. Hvis suge fejl opstår, mens du bruger værktøjer såsom sprækkemundstykke eller afstøvning vedhæftet fil, tjek for blokeringer inden for disse tilbehør.

Tæpper og tæpper

Hvis din støvsuger ikke er picking up snavs fra tæpper og tæpper, kan problemet ikke ligge med suge, men med brushroll. Dette løsner snavs, så suge til at fjerne det fra overfladen renses. Kontroller for at sikre, at parameteren brushroll er i positionen "på". Hvis dette er tilfældet, kan du koble renere og undersøge brushroll. Nogen tråde eller andre materialer, fanget runde det vil forhindre det i at fungere korrekt, så fjerne dem med det samme. Endelig, trykke på nulstillingsknappen brushroll, som er placeret på bagsiden af gulv rengøring hoved.

Undslippe støv

Støv vil flygte fra din Vax renere hvis støv container eller filter ikke er monteret korrekt. En forkert installerede rengøring wand vil have samme effekt. Kontrollere installationen af alle tre af disse dele. Eventuelt fjerne dem og sikre dem tilbage i position. Endnu en gang benytte lejligheden til at tømme objektbeholderen støv, og rense filteret.

Støv Container låg

Støv container låget skal være justeret korrekt, før du kan sikre det i stilling. Fjern låget og justere det, og sørg for fanerne matche.

Ingen strøm

Enhver fejl i din Vax renere at funktion, når du tænder for den, kan være noget så simpelt som en plug ikke korrekt installeret, en blæst sikring eller en kastet tur switch. Kontrollere alle disse ud. Hvis alle synes godt, kan din støvsuger termisk protector godt er blevet aktiveret. Hvis dette er tilfældet, Tillad din Vax at køle ned, før du laver nogen flere støvsugning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com