Hvad gør man hvis et køleskab Fan ikke bevæger sig

December 10

Hvad gør man hvis et køleskab Fan ikke bevæger sig

Køleskabe har to fans, og hver har en specifik funktion. Både fans kan stoppe bevæger sig på et eller andet tidspunkt, men dette betyder ikke nødvendigvis, at der er problemer med driften af køleskabet. Faktisk er det normale for fans til at stoppe flytter med jævne mellemrum. Kigge efter andre symptomer--som frost oprustning--til at afgøre, om den statiske fan er en del af et større problem.

Omsætning eller fordamper Fan funktion

Omsætning eller fordamper fan ligger normalt i fryseren rum. Det holder luft cirkulerer fra fryseren i køleskabet. Formålet med denne fan er dobbelt: at undgå frost fra bygning på fordampningsenheden, som ligger også i fryseren, og til at holde luften i køleskabet cool. Den kolde luft rejser gennem en udluftningsanordning fundet nær toppen af køleskabet.

Omsætning eller fordamper Fan fejlfinding

At teste for operation, åbner køleskabsdøren og holde din hånd foran ventilen. Du vil føle sig kold luft blæser ud af ventilen Hvis ventilatoren fungerer korrekt. Hvis du ikke føler luft bevæger sig, og kølerummet føles varm, eller du ser frost eller is bygge på fordampningsenheden i fryseren, fan's motor sandsynligvis er brudt og skal erstattes af en professionel.

Køling eller kondensator ventilator funktion

Køling eller kondensator fans er placeret enten på nederst bagsiden af køleskabet eller nedenunder køleskab over vandet pan. Denne fan blæser varm luft over kondensatoren spoler, der forhindrer frost i at bygge på overfladen af bredbånd. Den varme luft fordamper også vand, der indsamler i afdrypning gryde, som er et resultat af den køleskab selvstændige optøning enhed.

Køling eller kondensator ventilator fejlfinding

På grund af sin beliggenhed, bliver denne fan ofte dækket med snavs og skidt, der kan hæmme dets bevægelser og endda standse det helt. For at afhjælpe dette, kan du koble dit køleskab og støvsuger støv og snavs fra fan med en slange vedhæftet fil. Vakuum vragrester fra fordamper bredbånd så godt. Hvis blæseren stadig ikke flytte efter du tilslutte køleskabet igen i motoren sandsynligvis er brudt og skal repareres af en professionel.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com