Hvad gør man hvis ismaskine er ikke at gøre Ice

September 30

Køleskab is beslutningstagere kan fejlfunktion af en række grunde og der er en række måder at udføre fejlfinding af problemet afhængigt af problemet. Nøglen er at finde ud af problemet først.

Inlet Valve spørgsmål

Ifølge PartSelect.com er en af grundene til en ice maker ikke kan producere is indsugningsventilen vand i køleskabet. Denne ventil er hvad slår koldt vand ind i isen, og det kan blive blokeret med en række stoffer. At fjerne ventilen og rengøring eventuelle rester eller købe og installere en ny ventil som regel løser problemet.

Theromostat spørgsmål

En fryser termostat, der er brudt eller ikke er indstillet på en tilstrækkelig lav temperatur kan skabe problemer med is beslutningstagere. Det samme gælder, hvis et køleskab 's optøning termostaten ikke fungerer korrekt. Det første skridt i at løse nogen af disse problemer, ifølge PartSelect, er at sætte termostaten til en koldere omgivelser. Hvis det ikke virker, er odds termostaten vil skal udskiftes.

Andre spørgsmål

Hvis justering, reparation eller udskiftning af ventiler og termostater ikke løser det problem i forbindelse med din ice maker, kunne det være et tegn på andre, mere komplicerede spørgsmål. Hvis det er tilfældet, ville det være en god idé at kalde et køleskab reparationsservice.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com