Hvad gør man hvis temperatur Alarm på min kummefryser lyder

June 20

Hvad gør man hvis temperatur Alarm på min kummefryser lyder

Frysere er fremragende til langsigtet mad opbevaring, og tillader dig at købe i løs vægt, når du støder på en god salg på kød, bagt varer eller is. Dog skal frysere fastholdes på et sikkert temperatur for at gemme fødevarer sikkert. Mange frysere er udstyret med temperatur alarmer, der advarer ejere, når temperaturen i fryseren overskrider den valgte temperatur.

Eventuelle problemer

Hvis du høre din fryser alarm lyder, kontrollere for at sikre, at din fryser stadig er tilsluttet nogle fryser alarmsystemer bruger en batteri-backup, så alarmen stadig fungerer når fryseren mister magten. Derudover sikre, at din fryser tæt lukket; en fryser dør venstre åben vil medføre fryser temperatur til at stige. Du bør også tjekke temperaturstyring af din fryser til at sikre, at temperaturen ikke blev ændret ved et uheld. Hvis din fryser ikke stadig fungerer, se i manualen til enheden eller kontakte en tekniker.

Vedligeholde temperatur

Det er vigtigt at holde din fryser ved den rette temperatur til at holde din frosne fødevarer fra optøning og fordærves. Undgå at åbne døren til fryseren, indtil enheden fungerer korrekt. Velassorteret frysere vil holde fødevarer koldt længere end frysere, der ikke er fuld. Placer poser med is inde frysere indeholder kun et par punkter for at hjælpe med at holde fødevarer koldt. Tøris kan også placeres inde i din fryser til at opretholde temperaturen.

Lang sigt strømsvigt

Hvis din magt er ude eller du venter for reparationer, dække ydersiden af din fryser med tæpper og aviser til at give isolering, anbefaler webstedet Colorado State University forlængelse. Sørge for at holde lufthullerne afdækket. Alternativt, Spørg venner eller slægtninge, hvis du kan gemme frosne fødevarer i deres frysere, indtil enheden er repareret eller strømmen er genoprettet.

Fødevaresikkerhed

Det er vigtigt at kontrollere fødevarer i din fryser efter fryser alarmen lyder til at sikre, at dine fødevarer er sikre at spise. Hvis din fryser mister magten, brug et termometer til at måle temperaturen inde i fryseren. Hvis den indre temperatur i fryseren forbliver under 40 grader Fahrenheit i mindre end to dage, er din fødevarer formentlig sikkert at genfryses eller spise. Altid kontrollere fødevarer nøje for tegn på fordærv. Hvis din fryser stiger til over 40 grader Fahrenheit i mere end to timer, smide fødevarer i fryseren, da de er sandsynligvis usikkert at spise.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com