Hvad gør man hvis vandvarmeren lækager

October 30

I meget varme eller kølige måneder af året, kan du mærke en lille pulje af vand omkring din vandvarmer. Mange mennesker tror, at dette er på grund af en lækage, når det faktisk er typisk forårsaget af kondens fra cool eller varm luft i huset at ramme i metal tanken. Sommetider, dog, er denne pulje en faktiske lækage. Hvis du har peget på at puljen af vand er forårsaget af en lækage, er der nogle nødvendige trin til reparation eller udskiftning af vandvarmer.

Benægte vand

Start ved at afskære vandforsyningen. Du kan gøre dette på to måder. Først er at slukke den direkte levering af vand til vandvarmeren. Finde, hvor vandet ledes ind i vandvarmeren og kigge efter en ventil. Drej ventilen, indtil vandet er slukket. At lukke det hele vandforsyningen til dit hus er anden metoden at nægte levering af vand. Du kan gøre dette ved at lokalisere og dreje den primære vandventil til dit hjem.

Benægte magt

Når vandet er slukket, skal du nægte strømmen til vandvarmeren. Gør dette for din sikkerhed, så de under reparation du ikke vil får stød eller blæse op noget. Vandsbeholdere kan være drevet af elektricitet, gas eller propan. Hvis vandvarmeren drives af elektricitet, gå til boksen breaker til hjemmet og flip-off kredsløb dedikeret til vandvarmeren. Hvis vandvarmeren er drevet af gas eller propan, slukke for levering af gas til vandvarmeren. Når magten er blevet stoppet fra at nå vandvarmeren, fortsætte med at reparere varmeren.

Dræne vandet

Når vand og strøm er blevet lukket, dræne vandet fra den varme vandvarmeren. Før dræne vandet, tænde en hane i dit hus for at sikre ingen vakuum former. Derefter åbne aftapningsventilen (dette er normalt placeret på bagsiden, men tjek din instruktionsbog) og vedhæfte en slange. Vandet vil dræne gennem slangen, så sætte anden enden et sted hvor du ikke har noget imod vand løbe ud. Når vandvarmeren er drænet, reparere lækage ved hjælp af vandtætte caulking materiale. Hvis du ikke kan finde lækagen med omhyggelig inspektion for revner og huller, kan du nødt til at ringe i en professionel. Efter reparation er færdig, Luk afløbsventil og tænder for elektricitet eller gas, og derefter dreje vandet tilbage på tillade varmelegeme til at fylde op igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com