Hvad gør man med døde græs på en plæne før en fest?

March 22

Før en part, kan grimme døde græs være et alvorligt problem, især når du har brug at løse det på kort tid, før gæsterne ankommer. Heldigvis, en ny tidsalder har oprandt i landskabspleje branchen kaldet græs maleri. Ansøgningen kan udføres af en professionel eller af gør det selv-husejere, der elsker at løse deres egne problemer.

Professionel hjælp

De fleste fagfolk vil komme og tilbyder en gratis vurdering for at male din græs. Få mere end én skøn for at drive omkostningerne ved at have din græsplæne malet. Kig i din telefon bøger gule sider for værftet læger eller græsplæne malere. Du kan finde udbydere på internettet, så godt. De produkter, der er brugt til at male din plæne er let på miljøet, som de fleste produkter er farvestoffer i stedet for maling, og de er sikkert for dig og din familie. Stille faglige spørgsmål om produkterne og deres anvendelse. Du kan endda lære nok fra interview til at gøre arbejdet selv.

Gør det selv

Hvis du beslutter dig at gøre det selv, klippe din plæne til den ønskede højde. Hvis du anvender maling i løbet af sommeren, så stop vanding; det vil få græsset til at vokse, hvilket kræver hyppige anvendelse - byer, der pålægger restriktioner vil være glad for, du afslutter. I øjeblikket, græsplæner i vinteren bør behandles hver 90 dage, og græsplænen i sommeren bør behandles hver 60 dage.

Den farve, der anvendes til at græsset kan købes i dye form eller pigmenterede form. Farvestoffet er mindre farlige og vil ikke bære. På den anden side giver pigmenteret farve en dybere grøn farve, hvilket er ønskeligt blandt mange.

Følg blanding anvisningerne på beholderen, når du blander ingredienserne. Generelt, du vil være at blande maling og farvestoffer i en pumpe-op sprøjten eller rygsæk sprøjte med vand. Beskytte alle omkringliggende landskabspleje af dække med plast eller ved hjælp af et ark karton, som du kan bruge til at blokere off beskyttede områder mens du spray. Når har indgivet ansøgning, skal du vente to til fire timer, før du bruger plænen og efter at nyde som sædvanlig.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com