Hvad gør man med en blå badeværelse

July 27

Hvad gør man med en blå badeværelse

Hvis blå er den vigtigste farve i dit badeværelse, der er adskillige dekorative detaljer du kan føje til plads til at gøre området optimistiske og legende, sofistikeret og moderne. Metalliske nuancer, såvel som andre farver i cool familien gør en blå badeværelse komplet; monokromatiske effekter vil fremme den fredfyldte natur af blå samt.

Tilføj blå mønstre

Tilføje flere nuancer af blå i form af mønstre i hele badeværelset, som vil oprette en monokromatisk look med flere teksturer, der giver badeværelset en fornemmelse af ro mens stadig gør området visuelt tiltalende. For eksempel male nogle af de lys blå fliser på væggene og badeværelse område en mørkere nuance af royal eller marineblå i et tilfældigt mønster, eller oprette en flise kant med mørkere farve. Du kan pryde badeværelse counter med blå kurve fyldt med blå og hvide striber håndklæder eller dekorere accent væggen med periwinkle og medium blå striber.

Bruge varme farver

Kombinere varme farver som orange eller gul med blå nuancer i badeværelset for at gøre rummet især varm og indbydende. Blå, orange og gul er også ideelle farver til et barns badeværelse, især hvis du går efter en guldfisk eller rubber duckie tema, såsom en blå badeforhæng med orange guldfisk eller blå område tæpper med gule gummi duckies. Accent den blå badeværelset tællere med gule sæbeskåle og tandbørste indehavere, eller tilføje en pop af farve til de blå flisegulve med gule Plys tæpper eller toilet dækker.

Bruge Cool farver

Mix blå med andre farver i den blå familie giver badeværelset en fornemmelse af lyse afslapning. For eksempel, tilføje en lys grøn badeforhæng til badekarret med blå gardin kroge til accent blå vægge, og hænge Plys grøn hånd håndklæder på væggen yderligere understrege farvekombination. Eller tilføje mørk lilla striber eller paneler til pulver blå vægge, og tilføje lilla blomsterdekorationer til skranken for at tilføje rigdom til farveskemaet. Du kan også kombinere intense nuancer af grøn og lilla med medium eller kobolt blues i form af stearinlys eller linned ordninger på hylder til at gøre badeværelset særligt attraktivt uden overvældende det med farve.

Omfatte Metallics

Nuancer af sølv, platin og bronze fungerer godt i en blå badeværelse og vil give området en følelse af elegance. For eksempel, i master badeværelse, frame billeder af blå eller lilla blomster som iris eller hortensia i platin-farvede rammer til at hænge på en medium blå accent væg. Accent blå marmor bordplader med sølv vaser eller tandbørste indehavere at medtage metallics i farveskemaet uden at tage enhver opmærksomhed væk fra den marmor detalje. Brun og blå ser godt ud sammen, så tilføje en bred bronze stribe til en robin æg-farvet accent væg er æstetisk tiltalende. Funktion mere bronze accenter som store sconces på sidevæggen eller en lille bronze lampe på disken til at samle de to farver.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com