Hvad gør man med en madras

January 8

Hvad gør man med en madras

At få en ny madras er spændende, men det udgør et fælles problem: hvad man skal gøre med din gamle madras. Du sætte ofte ikke blot det ud på skidt dag, om lokale regler varierer. Det fører nogle mennesker simpelthen smide dem ved siden af vejen, hvilket resulterer i en skamplet for byen til alle. Gøre det rigtige og korrekt bortskaffelse af din madras.

Madras fjernelse

Spørg om madras fjernelse i butikken hvor du køber din nye madras. Mange butikker tilbyder dette som en gratis service til kunderne; når de leverer din nye madras, fjerne de også gamle.

Sælger en madras

En helt ny madras og box foråret kan koste over $1.000, som kan være for dyrt for mange mennesker. Du kan finde, at en person er interesseret i at købe din lidt brugte madras, hvis det er i god stand. Liste over det på en classifieds hjemmeside, som Craigslist, eller i afsnittet rubrikannoncer i din avis, eller lægge det ud under en garage salg.

Genbrug en madras

Også kan du genbruge madras i dit eget hjem. Selvom du måske ikke længere har brug for det i din vigtigste soveværelse, kan madrassen stadig være perfekt egnet til en gæst soveværelse. Du kan også gøre det til en stor sofa i din familie værelse ved at placere den mod en mur og tilføje flere pyntepuder langs ryggen.

Smide en madras

Din lokale spildopsamlingsfunktionen vil ikke sandsynligvis tage en madras på alle gamle dage. Der er dog som regel flere dage om året hvor byens indsamler "big skrald," herunder møbler og madrasser. Alternativt, bringe det til lossepladsen dig selv, men forventer at betale et gebyr for at bortskaffe det.

Genbrug en madras

I nogle områder, kan en Genbrugsplads tage en madras og genanvende alle dele til den. Din lokale callcenter bede om madras genbrug.

Uddeling en madras

En mands trash er en anden treasure. Hvis du har svært ved at slippe af med din madras, og det er stadig i brugbar form, tilbyde at give det væk. Du kan bogføre en annonce for dette på en lokal Freecycle bord eller måske blot nævne dit tilbud til dem, du kender, der måtte ønske det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com