Hvad gør man med en Orange badeværelse?

September 29

Hvad gør man med en Orange badeværelse?

Hvis du har for nylig købt en bolig med en orange badeværelse, kan du forsøge at beslutte, om at holde det eller ændre det. Ændre din orange badeværelse vil i vid udstrækning afhænge af din personlige stil og æstetiske. Den gode nyhed er, at der er solid, usædvanlige og attraktive muligheder for begge disse valg. Bruge din kreativitet, og indstille et budget, før du begynder at accessorizing.

Male det hvide

Hvis gå ind i dit badeværelse og skimter de orange vægge gør dig krumme tæer, maling badeværelset vægge med hvide primer og flere beskyttelseslag af hvid maling. Tilføje lyse tæpper og et brusebad gardin til at fremkalde en luftig, tropiske føler. Hænge bløde hvide håndklæder i rattan indkøbskurve. Fyld en orkan glas med muslingeskaller, og placere den på disken. Holde indretningen, enkel, ren og minimal.

Gå Disco

Orange vægge fremmane den disco dille i 1970 ' erne. Bygge videre på det af accessorizing med farver som gul, lys brun og grå. Du kan optage nogen af disse farver i badeværelset-ordningen. For eksempel, hænge et badeforhæng med grå prikker. Stable Plys håndklæder i gul, grå og hvid i mørkt træ kurve eller på mørke træ hylder. Hænge en gul Medicinskab.

Tropiske blomster

Bringe farverne på Jamaica og Puerto Rico i dit badeværelse ved foring det med tilbehør i lyse og dristige farver som blå, gul, grøn og rød. Accent badeværelse med hvide håndklæder og en badeforhæng fyldt med sorte tropiske blomster.

Tribal badeværelse

Forvandle din orange badeværelse til en tribal-tema badeværelse. Hænge tribal træ masker på væggene. Accent trim i en lys grøn eller hvid. Stable hvid og lys grøn håndklæder i vævet kurve. Sætte op et hvidt badeforhæng, og placere en bambus eller vævede tæppe på badeværelsesgulvet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com