Hvad gør man med en stor Blank mur

June 13

Hvad gør man med en stor Blank mur

Du er ikke alene, hvis du har stået det; at stor blank mur, der synes at græde til en designer touch. Problemet opstår, når du ikke kan slå sig ned på en idé eller føle sig alt for overvældet af størrelsen til at prøve noget. Hvad kan hjælpe i en situation som denne er at opdele opgaven i flere små skridt.

Maling

Paint er en af de nemmeste og billigste måder at ændre hele udseendet af et værelse. Hvis du ønsker at gøre den store væg ser mindre og lidt hyggeligere, vælge en mørk maling til at dække det i. Hvis du kan lide expansiveness af den store mur og vil gerne understrege det, vælge en lys maling farve. Mørke maling absorberer lys, visuelt trække væggene i, mens lys maling reflekterer lys og skaber en følelse af rummelighed.

Illustrationer

Et stort stykke af kunst hang på en stor væg vil se ud, som om det har været ophængt i et galleri. Du kan bruge et maleri, et vægmaleri, selv et fotografi, der er blevet blæst op. Undgå fortrængning væggen med en masse forskellige stilarter, da det vil gøre det rum ser uplanlagte og rodet. Hvis du ønsker at hænge flere varer, sikre, at de er ens. For eksempel, kan en pæn række af botaniske udskrifter i matchende rammer eller flere udskrifter af samme kunstner gøre en fantastisk skærm.

Samling

Korrekt anbragt, tjener en samling af usædvanlige poster som illustration. Prøv omslutter en samling af gamle postkort eller knive i store Plexiglas rammer, eller hænge flere hylder i forskellige højder og bruge dem til at vise en mere skrøbelig samling, som japanske vaser. Seks asiatiske hatte hang i to rækker af tre, eller en serie af antikke ure hang i en gruppe vil gøre væggen se ud som om du har sat tanker ind i indretningen samtidig med at tilføje visuelle interesse.

Skøre indfald

Vær ikke bange for at vise din personlighed. Hvis du elskede Dr. Seuss som barn, Hæng en oversize maleri af kat i The Hat på væggen. Eller linje væggen med flere filmplakater fra dine foretrukne flicks, indrammet i identiske billeder. Tilfældig, udsmykkede billedrammer hang i en gruppe også gøre for en spændende samtale stykke. Blot samle rammer i enhver form og størrelse, male dem alle én farve og gøre en udstilling af dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com