Hvad gør man med en ubrugt TV en krog i væggen?

March 15

En ubrugt TV nook kan være et perfekt sted for en ekstra funktionelle brug for dit hjem. Det er den perfekte størrelse til at gøre en lap top arbejde station eller et sted at sidde og lave dine regninger. Du kan lysne området op med spejle og lys og bruge det som et udstillingsvindue for en værdsatte besiddelse. Gøre det til et lagerområde med indbygget hylder til bøger eller håndværk.

Lap Top arbejde Station

Hvis TV-krog er i en afslappet familie værelse, kan du gøre det en miniature lap top computer arbejde station. Bygge på en hylde, på skrivebord højde. Dette kan holde computeren lap top. Langs bagvæggen, hænge nogle kork fliser for at gøre en pin bord for meddelelser, opgaver, lister og andre oplysninger, du vil beholde. Brug multi farve tryk og pins til at holde op din stykker papir. På den ene side af din krog, hænge en telefon eller telefon ladestation til en mobiltelefon. På anden siden, hænge nogle skrå fil holdere, plast type med tre eller fire sektioner, til opbevaring af dine regninger.

Belysning i dette område, at bruge en enkel hængende lampe. Få en af de lamper, der hænger fra en kæde på en krog i loftet, men også stik i en stikkontakt. Dette vil spare dig for udgifter til ansættelse af en elektriker til at installere en permanent hængende lampe og vil også lade dig ændre nook i fremtiden til en anden brug.

Spejlet omdrejningspunkt

I en mere formel værelse, skal du bruge nook som et knudepunkt for enkel indretning. For at lysne op nook, dække området med spejl fliser. Dette vil reflektere lys fra resten af rummet, hvilket gør lokalet ser større. Du kan placere en enkel lille piedestal bord i midten af nook og sætte en blomsterarter arrangement eller en yndlings kunstværk på den.

Glashylder sat ind i væggene af et spejl i dit flisebelagt nook vil give en illusion af en moderne kuriositet kabinet. Du kan linje på bagsiden af hylderne med en tynd streng af hvide julelys til at give det subtil glød. Hylden kunne holde en samling af lys og sarte genstande som vinglas eller te kopper.

Opbevaringshylder

TV nook kunne laves om til bog hylder ved at sætte fem eller seks niveauer. Hylder sælges på ethvert hjem butik kan skæres til at passe området perfekt. Udbudt udskårne støbning i retning af krog til at ramme området i. Du kan have en krog bibliotek ved at placere alle dine favorit bøger på hylderne.

En variation på bog hylder kunne være at bygge dybere hylder bruges til at holde lagerbeholdere eller kurve i dit nook område. Kurvene kan bruges til at holde håndværk som Strik, syning, maling og andre. Dette ville også give dig en ekstra lagerområde for ting, som du bruger, men ikke dagligt, duge, kaster, tæpper og brætspil. Alt er gemt pænt væk, men inden for din rækkevidde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com