Hvad gør man med græsplæne der er beskadiget fra varme, tørre & nu befængt med ukrudt?

July 14

Ukrudt vokser let i græsplæne græs, der er dårligt vedligeholdt, brændt fra overdreven brug af kemikalier eller udsat for tørke og varme forhold. Tunge ler, dårlig dræning og komprimeret jord også forårsage græsplæne forringelse. Græsplæner er renoveret eller forbedret af befrugtende, korrekt slåning praksis og vanding. En græsplæne, alvorligt beskadiget af varmen og ukrudt kan have brug for en mere omfattende renovering.

Analysere problemet

Godt dræning haven lerjord er den ideelle jord til dyrkning af græs. Jordkvalitet er testet ved at holde en håndfuld det i hånden, klemme let og åbne hånden. Haven loam falder let fra hånden i små klumper. Lerjord er fortsat i en stram kugle, og overdrevent sandjord løber ud hurtigt. Traditionelle græsplæne græs arter såsom Bermuda, Kentucky bluegrass og St. Augustine kan kræve jord tilsætningsstoffer. Native græs arter som Buffalo, bunchgrass og grama græs kræver ikke jord tilsætningsstoffer.

Fornyelse teknikker

Renoveringen indebærer fuldstændig fjernelse af plænen, fornyelse af luftning og overseeding, eller overseeding uden arbejde på jorden. Core aerifying reducerer komprimering og forbedrer afløb. En lodret plæneklipperen gør slidser i den eksisterende græsplæne til at slibe jorden før sædekorn. En lodret plæneklipperen også nedskæringer og fjerner thatch opbygning. Stråtag er forårsaget af sygdommen eller overwatering. Varmeskader også reducerer sygdomsresistens.

Ukrudtsbekæmpelse

Et ødelagt græsplænen befængt med ukrudt reagerer for at luge kontrolteknikker mere effektivt når det har været grundigt vandes. En lurvet hoe eller rototiller bruges derefter til at slå ukrudt under eller afskære dem på linjen med jord. Solarization er en teknik, der bruger solens varme på en plastik cover til at dræbe ukrudt i seks til syv uger. Corn gluten måltid herbicid er en pre emergent ukrudtsmiddel designet til at udrydde bred-blade ukrudt. Det er ugiftigt for børn, kæledyr og miljøet. Det påvirker ikke græs eller græsklædte ukrudt.

Komplet renovering

Varmeskader kan have ødelagt græstørven helt. En ny frø seng anbefales for indfødte græsarter samt traditionelle græs arter. Jorden er dyrket ikke mere end 2 inches dyb, raked niveau og rullede let. Plæneområdet er vandes i to uger til at tillade weed frø spiring og fjernelse. Græsfrø er derefter udsendes i to retninger, dækket med ½ tomme fint sigtet kompost eller haven lerjord, og drysses ofte indtil spiringen. Ukrudt er trukket som de vises.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com