Hvad gør man med gylle fra skære beton?

April 24

Konkrete gylle er et biprodukt af skære beton. Når entreprenører skære beton, bruger de en sav, der er smurt med vand. Biprodukt lavet af beton skære anses for farligt materiale af Environmental Protection Agency (EPA). Entreprenører skal derfor være forsigtig ved indsamling og bortskaffelse af konkrete gylle. Et par muligheder har været brugt i flere år, men da EPA er blevet strengere, entreprenører er på udkig efter alternative muligheder.

Dumping på byggepladsen

Dumping konkrete gylle indebærer indsamling af remanensen lavet fra at skære beton i en plast bin og losning det på en konkret fabriksbeton plante. Denne indstilling blev den mest populære indtil revisioner blev for nylig gjort til Clean Water Act af 1987. Revisionen blev foretaget, fordi konkrete gylle forlader byggepladsen, skabe forurening i nærliggende vandforsyning. Denne indstilling var de billigste og mest gavnlige for entreprenøren, fordi de ikke skal betale til bortskaffelse af gylle. I dag, er der begrænset antal lossepladser, der accepterer konkrete gylle, hvilket gør det dyrere at bortskaffe det på denne måde.

Afregning damme

Entreprenører bortskaffe konkrete gylle til bilæggelse af damme, der konstrueret på fabriksbeton faciliteter. Vask vand fra de konkrete lastbiler er indsamlet bilægge pitten. Materialet afregner i pit, med den tungeste materiale synker ned til bunden. Det vand, der er på toppen er klarere, når samlet afregner til bunden og er enten genbrugt for at vaske konkrete lastbiler eller pumpes til en lagring Dam.

Kemiske stabiliserende systemer

En alternativ løsning til traditionel beton gylle bortskaffelsesmetoder, tilsætningsstoffer anvendt i beton blander faktisk lagt beton i en sovende tilstand og midlertidigt stoppe hydrering proces. Mængden af blanding anvendes i forskellige konkrete blandinger afhænger af mængden af spildevand til stede og hvor lang tid ønsket at genbruge spildevandet. Fordi hydrering af cement er forsinket, vaskevandet hærde ikke og det holde sig ikke til de konkrete trommer på lastbiler. Vandet tilbage i konkrete tromlen kan derefter bruges i de næste konkrete blanding. Dette er en meget kostbar proces, men er den mest miljømæssigt venlige.

Udlevering

Nogle entreprenører Brug spildevand fra beton skæring til udskylning formål eller til fremstilling af frisk beton. De har blot bruge spildevand i konkrete blandinger til beton i områder, der ikke bærer en massiv mængde af trafik. Den store ulempe at denne metode er manglende kendskab. Forskere er stadig ikke sikker på hvilken effekt spildevand har på stabilitet og holdbarhed af beton, som det ændrer egenskaberne af beton.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com