Hvad gør man når en Central klimaanlægget kondenserende enhed gør støj

April 9

Centrale klimaanlæg har flere bevægelige dele, hvilket gør støj. Selv når tingene fungerer fint, maskine gør en kedelig summende lyd. Nogle lyde er dog anledning til bekymring og signal problemer fælles centrale klimaanlæg. Finde ud af, hvad støj er og du vil forstå hvad man skal gøre ved det.

Skrigende

Alle kompressorer gøre lyde der lyder screechy. Disse er high-toned lyde, der typisk opstår under start af aircondition cyklus. Denne cyklus begynder når temperaturen i hjemmet stiger forbi køle temperaturen og klimaanlægget tænder, som er normale og er en del af normal klimaanlægget operation. En kedelig hum udsendes fra klimaanlægget er et tegn på et problem, men. Dette indikerer et problem med kondensator, som er den elektriske del ansvarlig for starter kompressoren.

Klodset, raslende lyde

En klodset, metallisk raslende lyd betyder noget er inde air conditionere og det banker mod de bevægelige dele. Det kan være i kondensatoren eller fan. Det kunne være en skrue, en papirclips eller søm. Når det slag inde i klimaanlægget, forårsager det raslende støj, du vil genkende som intet mere end et fremmed objekt. Denne situation kræver opmærksomhed, fordi objektet kan være en løs kondensator del eller skrue, hvilket fører til flere problemer, hvis venstre vedligeholdt. Undersøge klimaanlægget for fremmedlegemer, ser gennem riste. Hvis du ikke kan finde noget, leje en tekniker at åbne enheden og inspicere det yderligere.

Vibrerende lyde

Hvis du høre konstante vibrationer kommer fra din air conditioner, er årsagen ofte på grund af den måde, enheden er installeret. Det kan være ryste og rammer et andet objekt, eller en del kan have løsnet over tid og nu er banging mod enheden. Høje lyde som dette er tegn på problemer. Kontakt det selskab, der installeret maskine for at få den kontrollerede enhed. Højt spille luftguitar, klapren eller mekaniske metal raslende er et tegn på manglende olie eller smøring. Industrielle klimaanlæg giver en olie gauge for at kontrollere oliestand, men mest hjem klimaanlæg ikke. Dette er et andet projekt for en professionel til at tage.

Summende støj

Central air conditionere blæser fan er en vigtig del af kondensatoren enhed. Det er en stor fan, der ligner mere en række af finner på en cylinder. Den bevæger sig den kolde luft ind i rummet og består af flere fan blade lavet af metal. Bladene gøre en summende støj, når de ramte luften og fremdrive det gennem luftkanaler. Dette er også en normal støj, og der er ingen måde at stoppe det. Du kan købe et cover eller støj reduktionsrør, hvis denne lyd er alt for besværligt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com