Hvad gør man når en Maytag vaskemaskine ikke vil stoppe

January 9

Maytag skiver er meget god vaskemaskiner fra en pålidelig virksomhed. Sommetider dog, vil som med alle regelmæssigt brugte store apparater, disse skiver har problemer og ikke standse. Der er en række enkle løsninger til at tage sig af dette problem.

Afmonterer skive

Den første ting at gøre, når vaskemaskinen ikke vil standse er afmonterer det. Dette vil slukke vaskemaskinen, gøre det stop løb elektrisk og tillade du begynder at foretage fejlfinding af og reparere apparatet uden pres eller frygt for hvad der kan ske til den. Du kan gøre dette når som helst i Skive proces, især hvis det drejer sig om at overløb eller oversvømmelse. Disse overløb kan afhjælpes på andre måder senere.

Dræn vand

Når vaskemaskinen er blevet slukket, er det vigtigt at dræne alt vandet fra det, så at du kan arbejde på det uden at bekymre sig om vandet siver ud overalt. Dette kan gøres med en simpel sifon, som består af en spand og en slange. Sæt slangen i vand inde i vaskemaskinen og spand nedenfor på gulvet, med anden enden af slangen inde der. Suge vand ud af vaskemaskinen fra den ene ende og når det rører dine læber, drop anden enden af slangen ned i spanden. Alvor vil naturligvis dræn vand fra vaskemaskinen.

Lave del

En række ting kunne være at holde vandet i at dræne batteriet fra din vaskemaskine, men det er typisk på grund af en defekt vand indsugningsventilen. Sedimenter fra hårdt vand kan bygge i dette og blokere det, at holde vandet i at dræne batteriet når det er meningen at fra vaskemaskinen.

Erstatter denne ventil er ikke frygtelig dyrt. Men dette kan ikke være det eneste problem, så kræver en Maytag reparatør kan være en bedre løsning at sikre vaskemaskinen er rettet i tide, selv hvis apparatet ikke er omfattet af garantien dette bliver dyrere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com