Hvad gør man når Kenmore opvaskemaskine ikke dræne

October 23

Kenmore er et mærke af apparater, der tilbydes af Sears, Roebuck og Co. Disse produkter er tilgængelige fra butikker som Sears og Kmart. Kenmore tilbyder indbygget og bærbare opvaskemaskine med energieffektive og specialiseret rengøring teknologier. Hvis din Kenmore opvaskemaskine ikke er afløb, kan du ofte finde ud af hvad der er galt med det og reparere problemet uden yderligere hjælp.

Cyklus afslutning/forvalter

Hvis du stadig kan se vand i opvaskemaskinen Kenmore, se, hvis den er færdigafkølet. Hvis cyklussen ikke er komplet, Luk opvaskemaskine og genstarte cyklussen. Lad cyklen færdig før du åbner døren igen. Hvis du har en mad affald bortskaffelse tilsluttet din opvaskemaskine, køre det at rydde enhver mad fanget inde. Fjerne knockout stikket, hvis du for nylig har installeret forvalter.

Slange/luftmellemrummet

Drain slangen er ansvarlig for at flytte vand til din husstand afløb. Hvis slangen er tilstoppet eller snoet, vandet forbliver i din Kenmore opvaskemaskine balje. Undersøge slangen og glatte det hvis snoet. Hvis slangen er dårligt knust, få en ny. Brug kun de ny slange, der fulgte med din opvaskemaskine, som ældre slanger knækkes oftere end nyere slanger. Fjern slangen fra opvaskemaskinen, og grave ud træsko med en plast køkkenredskaber. Hvis du har en luftspalte, rense det ud. Hvis du ikke har en luftspalte, installere en høj afløb løkke ved at knytte dræning slangen under køkkenbordet.

Check ventil/Motor

Kontraventil holder vand du afslutter dit badekar fra genindtaste det. Snavs eller redskaber forhindre ventilen fra korrekt åbning og lukning. Rens ventilen. Hvis ventilen er ren, men stikker, bestille dele en ny fra en Kenmore forhandler, da denne del er svært at reparere. Kontrollér motoren beliggende i de vigtigste indkapsling. Hvis du ikke har brugt opvaskemaskinen i et stykke tid, motoren går i stå. Slå det indtil det frit flyttes. Hvis det er tæret eller vil ikke flytte, bestille en ny da det er vanskeligt at reparere denne del.

Pumpe

Pumpen flytter vand ud af karret og i dræning slange. Hvis pumpen ikke fungerer, undersøge det for træsko og rense det med tandstikkere. Pumpen er placeret nedenunder spray arm, spray arm støtte og bunden rack. Fjerne disse komponenter. Hvis pumpen ikke er tilstoppet, se, om en komponent er brudt. Oftentimes, løbehjulet på pumpen pauser. Denne komponent er vanskeligt at reparere. Bestille en ny fra en Kenmore dele forhandler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com