Hvad gør man når Maytag opvaskemaskine ikke vil tænde

April 30

Maytag, et mærke af apparater solgt af Whirlpool Corporation, tilbyder indbygget og bærbare opvaskemaskine. Opvaskemaskiner opvarme vand, og bruge det opvarmede vand og opvaskemiddel til at rense dine retter. Mens spørgsmålet er ikke så almindelige, kan Maytag opvaskemaskine lejlighedsvis ikke tænde. Finde ud af, hvad der forårsager problemet, før du kontakte en tekniker og undgå servicegebyrer, især på uden for garantiperioden opvaskemaskiner.

Almindelige problemer

Hvis opvaskemaskinen Maytag plejer Tænd, se hvis døren er helt lukket. Din opvaskemaskine plejer start hvis døren er endda lidt klem. Hvis du har åbnet dør efter cyklussen startet, skal du trykke på knappen "Start/Genoptag". Kontroller, at netledningen er sat i stikkontakten. Test stikkontakten med en lampe, og se om det er en live outlet. Kontrollere strømkablet på opvaskemaskinen, og erstatte det, hvis det har flossede eller split. Undersøge dine sikringer, og erstatte en som er blæst eller brudt. Aktivere effektafbryderen tilbage på, hvis det er udløst.

Dørkontakt låsen

Kontrollere door-latch, hvis døren ikke lukkes helt. Hvis låsen er brudt, erstatte det, da du normalt ikke kan reparere den. Se, hvis døren pakninger er komplet i sporet. Hvis pakninger er revet, få nye fra Maytag dele forhandler. Kontroller at dørkontakt fungerer korrekt. Denne parameter er beliggende i de vigtigste dørpladen. Afmonterer opvaskemaskinen, og teste parameteren for kontinuitet med et multimeter. Få en ny skifte, hvis det er defekt.

Ledninger/Timer Motor

Maytag opvaskemaskine kører ikke, hvis nogen af ledningerne er brudt eller forbindelserne er løs. Resolder løse forbindelser, og ændre ud ledninger, der er ekstremt flossede eller brudt. Timeren er ansvarlig for at regulere hvilken del får strøm og når disse komponenter får magt. Hvis timeren er defekt, får ingen komponent magt. Fjerne den vigtigste adgangspanel, og test tidtager motoren med et multimeter. Få en ny timer, hvis motoren er defekt, da du ikke kan normalt kun reparere motoren.

Motor/Control Board

Hvis du har brugt din Maytag opvaskemaskine i lang tid, får motoren undertiden fast. Afmonter opvaskemaskinen fra strømkilden, og åbne adgangspanelet vigtigste. Rotere motoren, indtil det bevæger sig frit. Hvis det ikke vil flytte, teste det med et multimeter, og se, om det har kontinuitet. Udskifte motoren, hvis det er defekt. Du kan normalt løse motoren. Hvis alle andre komponenter arbejder korrekt, være din styrekort defekte. Kontakt en Maytag reparation person til at hjælpe dig med denne reparation.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com