Hvad gør mit græs blade bliver gule?

November 4

Hvad gør mit græs blade bliver gule?

Gult græs vinger i hele din græstørv kan være resultatet af et vilkårligt antal af skadedyr eller sygdomme, der angriber din plæne. Lige andre planter, dog er græsset også modtagelige for et vilkårligt antal stressfaktorer, der kan påvirke sin farve. Korrekt gødskning, vanding og kunstvanding din plæne kan hjælpe med at beskytte dig mod de fleste sygdomme og skadedyr.

Svampe

Flere svampesygdomme kan forårsage din græsplæne til at begynde at dreje gule før uddø eller dreje andre farver. Almindelige svampesygdomme omfatter dollar spot, meldug og rust. Mens hver af disse svampesygdomme har deres egne karakteristika, er gulfarvning vingerne et symptom på alle. Disse sygdomme er ofte lokaliseret i din plæne. Kulturelle kontrol kan hjælpe med at tage sig af alle disse problemer, selv om du måske har brug for fungicider, hvis problemet er svær. Korrekt vanding og gødskning er begge vigtige i at holde plænen fri for disse sygdomme.

Insekter, mider og nematoder

Mange insekter og insektlarver æder rødder af græs eller blade på jorden. Denne kontinuerlige fodring kan producere gulfarvning og døende græsplæner, generelt i lokale områder. Flere scarab biller (familien, der huser japanske biller, maj biller og juni bugs) lægger deres æg i jorden og larver foder på tørv i nærheden af overfladen. Oftentimes, kan du "rulle tilbage" en beskadiget sektion af tørv fra kanten af problemet og finde larver fodring.

Andre skadedyr af græstørv omfatter larver, mider og chinch bugs. Mange mider er værts-specifikke, såsom den bermudagrass mide, som kun feeds på Bermuda græs. Flere insekticider er markedsført til brug mod turf skadedyr; vælger klogt og bruge passende som insekticider er giftige.

Hunde

Hvis du har en hund, er chancerne du har bemærket de gule pletter hvor hunden ofte tisser. Disse gule pletter af tørv er ofte omgivet af frodige græs vækst. De overdrevne salte i urinen begynder at dræbe græsset langsomt; græsset begynder at gul og i sidste ende kan dø helt, indlevering bare pletter. Udvande de områder, hvor din hund ofte tisser kan hjælpe vaske ud de overdrevne salte og give dit græs til at inddrive.

Andre spørgsmål

Især i løbet af sommeren tørke, kan gulfarvning græs simpelthen være fra manglen på vand. Græs kan starte gulfarvning til en halm-lignende farve, bliver "sprøde" eller "sprød" og skabe en uskøn plet af brunt med tiden. Mens du kan vand din græsplæne til at gøre det grønne igen, er dette ofte et spild af værdifulde vand. Din græs kan også opleve klorose, en jernmangel, der fører til gulning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com